Надя Дорофєєва і Володимир Дантес демонструють кохання на романтичних фото

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес захопили романтичними фото з Амстердаму
Фото: @alina_krasieva

До того ж Володимир зворушливо привітав кохану з днем народження.

Поділитися:

21 квітня співачка Надя Дорофєєва відсвяткувала день народження. Зірка отримала безліч привітань від колег по шоу-бізнесу та, звісно, найголовніше — щире зізнання свого чоловіка Володимира Дантеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка-кішка: Надя Дорофєєва зваблює образом у леопардовій сукні

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva) on

«Знайти кохання дуже легко! Кохати роками дуже складно, кажуть деякі. Але в моєму випадку це виявилося легше простішого. Для Наді швидше за все це важче, тому що я далеко не подарунок. Ця маленька дівчинка робить щасливим мене щохвилини. Дякую тобі за кращу версію мене! Дякую тобі за кохання!!! З днем народження, моя надіє, з днем народження, Надю», — зворушливо написав Дантес в Instagram і додав ніжне фото, на якому позує з коханою.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Dantes (@vladimirdantes) on

Тим часом зіркова іменинниця також поділилася світлинами з нової романтичної фотосесії. На знімках, зроблених в Амстердамі, Надя та Володимир демонструють кохання, світяться щастям та захоплюють чуттєвістю.

«Із кожним роком я себе відчуваю щасливішою! Це все завдяки людям, які поруч зі мною. Завдяки людям, які підтримують і вірять у мене. У свій день я хочу просто сказати вам всім ДЯКУЮ! Дякую моїй родині, моїй музичній сім'ї, моїм друзям і, звісно, шанувальникам, які зі мною», — написала 29-річна Дорофєєва у своєму мікроблозі.

Гортайте фото!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Наді Дорофєєвої зізнався, чим його дратує дружина

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva) on

Також зазначимо, що нещодавно Надя Дорофєєва дала інтерв'ю Світському життю. Дивіться відео:

Нагадаємо, що невдовзі глядачі 1+1 побачать Надю Дорофєєву та Позитива (Время и Стекло) у тренерському кріслі нового сезону Голосу. Діти.