Надя Дорофєєва вмилася сльозами від виступу талановитого співака з Грузії (відео)

Надя Дорофєєва вмилася сльозами на Голосі. Діти-5 від виступу співака з Грузії (відео)

Переконайтеся, наскільки це проникливо!

Поділитися:

Минулої неділі, 26 травня, на 1+1 розпочався п'ятий сезон Голосу. Діти. Упродовж всього ефіру тренери проекту — Джамала, Дзідзьо та Время и Стекло — не втомлювалися повторювати, що перший день «сліпих прослуховувань» був багатий на сильних виконавців.

Справді, чимало юних співаків розвертали до себе ВСІ червоні крісла. Серед особливо сильних учасників — Олександр Зазарашвілі з Грузії, який завершив своїм виступом перший ефір.

Спів хлопця був настільки проникливим, що зіркові наставники не стримували емоцій. Зокрема сльози текли рікою у Надії Дорофєєвої, яка разом зі своїм колегою Позитивом, тренуватиме Олександра на проекті.

Дванадцятирічний юнак вразив не лише своїм співом, а й мудрістю та добротою. Наразі він живе в невеличкому грузинському поселенні в багатодітній сім’ї. Батьки Олександра виховують двох рідних, а також четверо прийомних дітей, рідні яких загинули в автокатастрофі. Дітей хотіли віддати в інтернат, але Олександр вмовив батьків взяти їх під опіку.

Сім’я хлопчика живе скромно, але всіляко підтримує Олександра на його творчому шляху. Він же хоче стати успішним артистом та допомагати діткам, які живуть в інтернаті.

Дивіться потужний виступ Олександра на Голосі. Діти-5:

Не пропустіть Голос. Діти цієї неділі о 21.00!