Надя Дорофєєва і Позитив розповіли про конкуренцію між тренерами Голосу. Діти

Гурт Время и Стекло розповів, як ділив червону кнопку подвійного тренерського крісла.

Поділитися:

Цієї неділі, 5 листопада, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра четвертого сезону вокального шоу Голос. ДітиЗоряні війни: Протистояння між Могилевською та Дорофєєвою вийшло на новий рівень, зірковими тренерами якого стали Наталія Могилевська, MONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, а ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Сьогодні до студії Сніданку з 1+1 завітали Надя та Позитив. У прямому ефірі артисти поділились своїми враженнями від зйомок проекту, адже першими в Україні сидітимуть у подвійному тренерському кріслі.

«Голос. Діти – це щось неймовірне і дуже складне: ми слухаємо дітей, сидячи до них спиною. Наприклад, тобі дуже сподобався маленький вокаліст, і ти повернувся. Наступна дитина співає теж добре, але нібито трошечки гірше – повертаєшся, а там співак удвічі молодший від попереднього, а потенціал божевільний. У такі миті розумієш всю відповідальність», – сказала Надя.

Позитив зізнався, що інколи ділити червону кнопку з Надею було нелегко:

«Спочатку ми справді не могли між собою домовлятись, але потім розробили свою систему знаків та почали розуміти одне одного без слів завдяки погляду», - сказав Позитив, а Надя додала, що одного разу натиснула кнопку без згоди свого напарника, чим неабияк збентежила артиста. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 виступів учасників Голосу. Діти, які підірвали соцмережі

Не пропускайте новин від 1+1, підписуйтеся на нашу групу у Viber.