Надя Дорофєєва розповіла, як Дантес тричі робив їй пропозицію руки і серця

Тренер Голосу. Діти дала відверте інтерв'ю.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі 1+1 відбудуться «вокальні бої» четвертого сезону вокального проекту Голос. Діти. Зіркові тренери гурт Время и Стекло, Наталія Могилевська і MONATIK визначяться з учасниками, які потраплять у «нокаути».

На «боях» серед учасників Голосу. Діти-4 розгорнеться справжня боротьба за перемогу, адже починаючи з цього етапу вокалісти один за одним залишатимуть проект: тренери сформують зі своїх учасників «тріо», після виступу якого у «нокаути» пройде лише один співак. За результатами недільного ефіру у команді кожного наставника залишиться лише чотири маленьких артиста. Тим часом, тренери будуть фокусувати свою увагу на розкритті повного потенціалу юних вокалістів та підбору влучного репертуару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зізнався, як боротиметься з Могилевською та ВиС

Так, на головній сцені країни юні вокалісти Голосу. Діти-4 заспівають найсучасніші всесвітні хіти, а також вразять глядачів телеканалу 1+1 проникливим виконанням українських пісень. А MONATIK здивує своїх колег Наталію Могилевську та гурт Время и Стекло каверами на їхні хіти, а також українськими піснями в авторській обробці:

«Хочу, щоб наші діти зростали з думками: «Я хочу жити та розвиватись у цій країні. Хочу обожнювати це місце, і щоб всі хотіли приїжджати сюди», — сказав MONATIK.

Тим часом Надя Дорофєєва, прикрасивши обкладинку грудневого глянцю Караван, зізналась, що разом з Позитивом прагне подружитися із учасниками своєї команди задля максимального результату:

«Діти, які приходять на проект, — вже діаманти. І важливо їх правильно огранувати, бути не просто тренерами, а стати для кожного справжніми друзями і підтримкою», — сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Время и Стекло: «За нашими спинами виступали майбутні супер-мега-зірки»

В інтерв’ю Надя розповіла, що її чоловік та співак Дантес підтримував артистку на зйомках Голосу. Діти-4, а також поділилась, як вперше познайомилась із володарем свого серця:  

«Одного разу ми з Дантесом та іншими артистами їхали на музичний фестиваль. У поїзді він на мене навіть не дивився. А коли я вийшла з купе, щоб подихати повітрям, Вова вибіг слідом за мною і накинув мені на плечі свою куртку. Коли всі зібралася спати, Вова раптом відкрив двері мого купе і сказав: «Я на тобі одружуся». Було приємно, але я не сприйняла його серйозно: чула, що він ловелас. Цікаво, що раніше ми з подружкою жартома підбирали мені нареченого з шоубізу — зупинилися на Вові. Мені імпонувало, що він гарний, нахабний і загадковий. Люблю поганих хлопців».

Цікаво, що Дантес робив пропозицію руки і серця тренеру Голосу.Діти-4 тричі:

«Перший раз був «іграшковим» — чоловік надягнув мені на палець обручку з дротику від шампанського. Вдруге обручка було справжньою. Вова влаштував мені сюрприз за містом – я нібито брала участь у флешмобі. Ми хотіли одружитися, але тоді на весілля мрії грошей не вистачало. Коли з'явилися, Вова зробив пропозицію ще раз, але вже за всіма романтичним канонам. У день народження моєї мами, 16 березня, він підлаштував все таким чином, що я зателефонувала на радіо, де він працював ведучим ранкового шоу, і привітала матусю. Раптово Вова запитав: «Одружишся на мені?». Я, звичайно, закричала: «Так».  Після цього майбутній чоловік сказав, що побачимося ввечері, а сам приїхав до мене з квітами і обручкою, про яку я мріяла».