Найгарніші пари з відомих турецьких серіалів

Їх кохання зачаровує!

Поділитися:

На телеканалі 1+1 вже незабаром відбудеться прем’єра турецької історичної гостросюжетної драми Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії. Історія кохання головних героїв Величне століття. Нова володарка захоплюватиме з перших хвилин. Напередодні прем’єри пропонуємо пригадати найгарніші пари з відомих турецьких серіалів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величне століття. Нова володарка: Цікаві факти з життя Нургуль Ешілчай

АХМЕД ТА КЕСЕМ

Він величний та самовпевнений, вона зовсім юна та ніжна. У 13-річному віці Анастасію викрали із рідного грецького острова, після чого вона потрапила у гарем султана Ахмеда I. Дівчина стала беззаперечною фавориткою правителя та чотирнадцять років була поруч із ним, народивши коханому тринадцять дітей. 

СУЛЕЙМАН ТА РОКСОЛАНА

Історія української полонянки Анастасії та славетного султана Сулеймана у серіалі Величне століття. Роксолана змусила мільйони глядачок затамувати подих. Інші жінки, інтриги, заколоти у палаці, війни - ніщо не змогло зруйнувати силу кохання цих двох. Навіть у найскладніші періоди життя далеко у серці між ними завжди жило кохання. Лише пригадайте її романтичні листи до нього:

Ти світло. Ти подих. Ти шепіт всіх найніжніших слів в світі. Ти моє везіння. Ти початок усіх початків. Ти той єдиний чоловік, заради якого, якщо потрібно буде, я зумію розпрощатися зі своїм життям.

КЯМРЯН ТА ФЕРІДЕ 

Героїв серіалу "Корольок - пташка співоча" Кямряна (Бурак Озчивіт) та Феріде (Фахріє Евджен) з дитинства поєднувала дружба. Однак згодом почуття ставали сильнішими, та ці двоє боялися у них зізнатися. Любовні перипетії, що виникали на їх шляху, змушують глядача хвилюватися та посміхатися водночас. Дитяча мрійливість, романтика та мила наївність допомагають їм до кінця боротися за власне щастя. 

До речі, саме цей серіал поєднав серця акторів Бурака та Фахріє у реальному житті. 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

САВАШ ТА МЕР’ЄМ 

Історія кохання героїв серіалу Кохання Мер’єм пройшла тернистий шлях до омріяного щастя. Саваш та Мер’єм познайомились за трагічних обставин, і довгий час він відчував до неї тільки ненависть. Проте упевнившись у чистоті її серця, хлопець сам не зрозуміє, як буде готовим віддати за неї власне життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Кохання Мер’єм навчався у Києві

Фото: Кадр з серіалу "Кохання Мер'єм"

КЕМАЛЬ ТА НІХАНА 

Справжнє кохання не знає обмежень – це доводять герої серіалу Нескінченне кохання. Простий хлопець Кемаль (Бурак Озчивіт) та дівчина із заможньої родини Ніхана (Несліхан Атагюль), попри походження з різних соціальних прошарків, закохуються один в одного. На жаль, закоханим чинять перешкоди, і події набувають трагічності. Аби досягнути мрії про щастя, їм доведеться довести силу своїх почуттів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величне століття. Нова володарка: Що об’єднує виконавця ролі султана з його героєм