Найкращий співак проекту «Маленькі гіганти» прийде на «сліпі прослуховування»

Сашко Подолян спробує свої сили у шоу «Голосу.Діти-3».

Поділитися:

Минулого року у проекті «Маленькі гіганти» Сашко вразив усю Україну потужним виконанням відомого хіта Кузьми Скрябіна «Танець пінгвіна». Після тріумфу на дитячому проекті юного співака запросив виступити на одній сцені всесвітньо відомий італійський тенор Робертіно Лореті, виконавець хітів «Jamaica», «О sole mio».

Саша нагадує мене в молодості. Я вражений його харизмою і голосом. Саша, у тебе дуже особливий голос, - сказав тоді Робертіно Лореті в ефірі «Сніданку з 1+1»

12-річний Сашко приїхав на «Голос.Діти-3» із маленького села Гибалівка Шаргородського району Вінницької області. Односельчани називають хлопчика «шаргородським діамантом» за його унікальний оперний вокал. Але юний співак переживає, що мутація голосу завадить йому достойно виступити на «сліпих прослуховуваннях», адже більше за все на світі він мріє потрапити на «Голос.Діти-3». Незважаючи на те, що команда Сашка не перемогла у проекті «Маленькі гіганти», він здобув звання найкращого співака у категорії «вокал».

Побачити виступ Сашка Подоляна можна буде на дитячому вокальному проекті «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» уже цієї осені.

Нагадаємо, слоган нового сезону проекту «Голос.Діти» - «покоління вільних», адже учасники - абсолютно нове покоління дітей, сучасні, яскраві і вільні від стереотипів, що володіють унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Наразі триває кастинг вокального проекту «Голос країни». Заповнюйте анкету на сайті та приходьте на кастинги 17-18 та 24-25 вересня за адресою: м. Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ 12 павільйон (ст. м. Виставковий Центр).