Найліричніший учасник Голосу країни-8 розповів, на що зважився заради участі в шоу

Голос країни

Силі волі Валентина Біленького можна позаздрити.

Поділитися:

Валентин Біленький – один із найяскравіших учасників восьмого сезону Голосу країни. Двадцятидвохрічному вінничанину, вдалося розвернути до себе всі чотири крісла на «сліпих прослуховуваннях» та яскраво виступити на «вокальному рингу», пройшовши до прямих ефірів шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

«Я зачарована. Таку чоловічу м’якість дуже рідно можна зустріти. Ви реальна нова історія Голосу», – зауважила Тіна Кароль, почувши голос цього хлопця на «сліпих».

Зіркові тренери та глядачі зазначають, що у Валентинові багато ніжності, тепла, до того ж він має цікавий тембр голосу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни-8 зізналася, яке неочікуване завдання отримала від Бабкіна

Щоб зараз збирати такі «солодкі плоди» у вигляді компліментів та оплесків, Валентин наполегливо над собою працював не один рік. На кастинг Голосу він прийшов уп’яте (!). Наразі працює електромонтером й левову частку зарплатні віддає на заняття вокалом. При цьому хлопець піклується і про свій зовнішній вигляд.

Я довго збирався із силами, щоб схуднути. Врешті-решт за два роки я втратив 28 кг. І Голос став для мене мотиватором на цьому шляху, – поділився Валентин.

«Я бігав у піку своїх тренувань по 8 км/год. Думаю, це непогано (усміхається). Це справді допомагає. До того ж контролював свій раціон. Щоправда, наразі шоу забрало в мене багато часу, і це, звісно, плюс. Думаю, далі продовжуватиму займатися спортом і ставатиму тільки кращим», – розповів вокаліст.

Нагадаємо, що під час «нокаутів» Валентин Біленький виконав пісню Kodaline All I want, зворушивши до сліз Потапа та свого наставника Сергія Бабкіна.

«Для мене ця пісня емоційно складна. Навіть не знаючи англійської, її можна зрозуміти по музиці, по темпу, по відчуттях. Вона про важкі переживання однієї людини. Щоб уявити те, про що співаю, я навіть ставав на край сцени: ось твій край – пісня про це», – поділився Валентин.

Чи змінить він свій образ, побачимо у прямих ефірах Голосу країни, які стартують 15 квітня. Наразі Валентин зізнався, що бачить себе передусім виконавцем ліричних пісень.

У майбутньому уявляю себе ліричним виконавцем. Хочу знайти авторів українських пісень, – зізнався Біленький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа: «Я увляю себе на Євробаченні»

 

Новини по темі