Наймодніші головні убори сезону осінь-зима 2018/19

Модні шапки осінь 2018
@tattivasilieva

Оберіть собі до смаку і залишайтеся у тренді!

Поділитися:

Ключову роль у створенні осінньо-зимових образів відіграють саме аксесуари. Вони додають луку оригінальності, відображають вашу індивідуальність і привертають увагу оточуючих, а саме цього й прагне справжня модниця, чи не так? Сьогодні ми поговоримо про модні тенденції головних уборів у новому холодному сезоні, які допоможуть кожній із вас підібрати свій варіант стильного аксесуару. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити срібний колір цієї осені

ШАПКИ 

Цьогоріч шапки залишаються одними з найактуальніших головних уборів сезону. У моді шапки-біні у смужку, із помпонами, масивним камінням й вишивкою. Не бійтеся експериментувати з кольоровою гамою й фактурами. Таким чином, шапка стане головним акцентом вашого луку. 

@greenteanosugar

@blaireadiebee

БЕРЕТИ 

Додасть осінньому образу французького шарму стильний берет. Наймодніші моделі - берети зі шкіри глибоких або яскравих відтінків. У тренді хакі, яскраво-червоний, смарагдовий, глибокий синій та фіолетовий. Не забувайте й про принти. До прикладу, берет у клітинку стане чудовим аксесуаром для луку у стилі casual.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші светри осені 2018

@greenteanosugar

КЕПІ

Кепі повернулися! Стильні фуражки були на піку популярності у минулому холодному сезоні. Їх можна носити як із улюбленими джинсами, так і вишуканими сукнями. Найбільш стильний вигляд кепі має у поєднанні зі светрами у смужку, пальто oversize, жакетами й ботфортами. 

@tattivasilieva

@nakdfashion

@alina_frendiy

ФЕДОРА 

Жіночна й елегантна - саме такий вигляд матиме жінка у капелюшку федора. У новому сезоні у моді як класичні моделі федори (чорного сірого або бежевого кольору), так і з декором у вигляді квітки, ланцюжку, каміння, хутра. 

@alina_frendiy

@blaireadiebee

@gilochka

ПОВ’ЯЗКА 

Оксамитова або в'язана пов'язка із гламурним декором стане окрасою будь-якого луку. Обирайте зачіски нижній пучок, хвіст або вкладання легкі хвилі і створюйте романтичні осінні образи! Одягнувши пов'язку, зверніть увагу також й на інші деталі - окуляри оригінальної форми, шарф, атласні хустинки, масивні сережки тощо. 

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимове взуття: Модні тенденції нового сезону