Наймодніші светри осені 2018

Модні светри на осінь 2018
@lesia_nikituk

Розглядаємо стильні светри на прикладах зірок 1+1.

Поділитися:

Ніщо не зігріє у холодну пору краще, аніж затишний светр. На нашу думку, декілька стильних светрів повинні бути в гардеробі кожної жінки. Які ж моделі придбати цієї осені?

Надихнувшись образами українських селебріті та проаналізувавши модні тенденції осені 2018, ми підготували для вас добірку із 5-ти модних светрів, що допоможуть вам залишатися у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші гумові чобітки осені 2018

OVERSIZE

Речі oversize - на піку популярності восени 2018-го. Поєднувати об'ємні светри доречно як з джинсами або класичними брюками, так і з спідницями-міді або навіть сукнями, які одягають під низ. Зверніть увагу на те, що у тренді багатошаровість, тож одягайте поверх светру жакет, куртку тощо. 

@kosadcha

АНІМАЛІЗМ 

Анімалістичний принт додає образу яскравості й грайливості. Оберіть собі до смаку - зміїний, леопардовий чи, можливо зебра - і міксуйте оригінальні луки! До прикладу, учасниця Леся Нікітюк надала перевагу коричневому светру з анімалістичним принтом у поєднанні з брюками молочного кольору й доповнила образ бордовими аксесуарами - окулярами й сумкою. 

@lesia_nikituk

ВИСОКИЙ КОМІР 

Светри із високими й широкими комірами мають не тільки модний вигляд, а й дарують тепло й затишок у холодну осінню пору. Обирайте дрібну або ж велику в'язку й сміливо грайтеся з кольорами. У тренді кемел, хакі, бургунді, яскравий червоний та оливковий. 

@babaslavka

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити пластик цієї осені: 5 стильних образів

ВІЧНА КЛАСИКА

Звичайно ж, класику ніхто не відміняв. Чорний, білий, синій, коричневий або сірий приталений светр стане базовою річчю вашою гардеробу, з якою можна комбінувати безліч осінніх луків. 

@ekaterinakukhar_official

@zlata.ognevich

ЯСКРАВІ БАРВИ 

Ну а сміливицям не завадить трохи неонового! Якщо ви обрали светр насиченого кольору, зробіть акцент саме на ньому. Доповніть образ ніжним мейк-апом, мінімальною кількістю аксесуарів та стриманим взуттям. 

@snezhana_babkina

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найнесподіваніший тренд осені: Як носити балаклаву