Наймодніші зачіски осені 2018: 5 стильних варіантів

Тренди зачісок осінь 2018
@tanya.gubenko

Дізнайтеся більше про найактуальніші зачіски нового холодного сезону.

Поділитися:

Яскравий мейк та улюблену червону помаду вдало доповнить стильна зачіска. Якщо весна та літо 2018-го дихали ніжністю й природністю, то осінь приготувала для нас чимало яскравих сюрпризів. У моді в новому холодному сезоні - повернення 90-х, різні варіації чілок, ефектне плетіння та неонові перуки. Який варіант буде найбільш вдалим для вас - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних суконь для осіннього вікенду

ПОДИХ 90-Х

Застібки, краб, обруч для волосся - мода 90-х повернулась! До таких аксесуарів пасуватимуть зачіски пучок, ефект мокрого волосся та афро-кучері. 

@scandinavianfashions

Популярності також набирає зачіска у стилі Наді Дорофєєвої. До речі, таке вкладання легко зробити вдома. Для цього накрутіть волосся на прасочку і зафіксуйте лаком. Частину волосся біля маківки залишіть не накрученим. Волосся, що залишилося, обмотайте навколо резинки та зафіксуйте шпильками за основу резинки. Таку зачіску також можна робити для прямого волосся. Вуаля!

@nadyadorofeeva

НЕОНОВІ ПЕРУКИ 

Пам’ятаєте фільм «П’ятий елемент»? Саме такі перуки, як у Лілу, будуть актуальними восени 2018-го. Ну а сміливиці можуть пофарбувати волосся у неоновий відтінок. Схоже, такий тренд до душі співачці Олі Поляковій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних ідей на осінь

ЧІЛКА НА ДВІ СТОРОНИ 

Така зачіска більше пасуватиме красуням з густим й довгим волоссям. Однією з найголовніших переваг чілки на дві сторони є те, що вона пасує до будь-якої зачіски - хвоста, пучка, плетіння тощо. 

@dakotahq

ХУСТИНКИ 

Зачіска з аксесуаром - шовкова або атласна хустинка - не поступається своєю актуальністю ще з теплої пори. Елегантна хустинка може прикрашати зачіску високий хвіст або ж укладку легкі хвилі. Такий аксесуар додає образу французької шарму й жіночності. 

@tanya.gubenko

ОРИГІНАЛЬНЕ ПЛЕТІННЯ 

Якщо у весняно-літньому сезоні модним було невимушене й мінімалістичне, то восени чим ефектнішим й неповторним воно буде, тим краще! Особливо популярними будуть луки у космічному стилі. 

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ідей для осіннього манікюру