Найстильніші моделі плащів осені 2018

Наймодніші моделі тренчів осінь 2018
@alexandralapp_

Усе про трендові фасони й відтінки однієї з найнеобхідніших речей сезону.

Поділитися:

Жіночий класичний тренч б'є усі модні рекорди восени 2018-го. Цьогоріч тренч модно носити у тандемі як з джинсами та ugly snickers, так і з легкими спідницями та сукнями. Які модні тенденції притаманні плащам цього сезону - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил, як обрати ідеальне пальто 

БЕЗПРОГРАШНА КЛАСИКА 

Класичний фасон тренчу включає шість основних елементів. Він повинен мати 10 гудзиків, еполети, високий комір, ремінь з пряжкою, глибокі кишені та манжети із застібкою. Ремінь не варто застібати на пряжку. Вона являється елементом декору. Достатньо просто елегантно зав’язати пояс, і ви матимете стильний вигляд. 

@greenteanosugar

OVERSIZE 

Фасон oversize вже декілька сезонів поспіль залишається на піку популярності. Масивний довгий тренч добре захистить у холодну осінню пору. Його варто поєднувати із затишним светром й улюбленими джинсами. 

@scandinavianfashions

КЛІТИНКА 

Тренч у клітинку допоможе створити образ у лондонському стилі. Доповніть лук яскравими аксесуарами - великими окулярами, сумкою оригінальної форми, сережками з камінням тощо. 

ШКІРА 

Шкіряний плащ перевтілить вас у героїню всіми улюбленого фільму "Матриця". Він стриманий та елегантний, одразу ж стає родзинкою будь-якого луку. Міксуйте таку модель тренчу з круглою сумкою, мюлями або ботфортами. 

@lydiaemillen

ПЛАСТИК 

Якщо пластик наводить вам асоціації з дощовиком, варто пригледітись до вуличної моди. Нині у тренді плащі, корсети, взуття та навіть легінси із пластику! Тренч із пластику допоможе прикрасити ваш лук, захистити від дощу й зробити ваш осінній образ екстравагантним й жіночним водночас. 

@scandinavianfashions​​​​​​​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 відтінків рожевого: З чим носити цей колір восени