Наркотики для школярів та "забуті зеки" в Криму: сьогодні в програмі Гроші на 1+1

Наркотики для школярів та "забуті зеки" в Криму: сьогодні в програмі "Гроші" на 1+1

Однією з ключових тем випуску стане неконтрольований обіг наркотичних речовин в українських школах.

Поділитися:

Сумнозвісний "насвай" – тютюнова суміш, яка широко  розповсюджується у навчальних закладах, та вільно продається навіть неповнолітнім. Чи контролюють правоохоронні органи обіг наркотику та як боряться з ним – дізнались журналісти Грошей.

Ще однією темою програми стане розподіл землі на Трухановому острові в Києві. Журналісти, які постійно слідкують за проблемою розкрадання столичних земель, вияснили, кому і на яких підставах нині належать ділянки на острові, та чи настільки легко самостійно привласнити собі шматок землі.

Також Гроші продовжують спостерігати над ситуацією в Криму. Зокрема, автори сюжету піднімуть тему українських ув'язнених кримських тюрем, що залишились на окупованій території півострову. Доля цих людей, про яких держава, схоже, просто забула, наразі лякає, адже вона знаходиться в руках окупанта, що вільний чинити з ними як забажає.

Окрім цього, автори програми дізналися, як відносяться до громадян так званих "ЛНР" та "ДНР" в Росії. Журналісти обдзвонили декілька приймалень ФСБ у різних містах РФ, та дізнались, чи готові росіяни радісно приймати "молодших братів" з паспортами самопроголошених республік, чи все ж таки планують затримувати їх як порушників.

Про це та інше дізнавайтеся сьогодні у Грошах о 22:00 на телеканалі 1+1.