Настя Каменських сколихнула мережу знімком у весільній сукні

Настя Каменських виходить заміж - фото у весільній сукні
фото: @kamenskux

І вона просто неймовірна!

Поділитися:

У мережі давно обговорюють імовірний роман між тренером вокального проекту Голос країни Потапом та співачкою і ведучою Розсміши коміка. Діти Настею Каменських. Ці чутки підігріває й сама пара, часто публікуючи спільні фото з відпочинку та подорожей.

Після того, як Потап підтвердив свій роман із Настею Каменських зі сцени Ліги сміху, мережа почала бурхливо обговорювати весілля зіркової пари.

А нещодавно співачка показала фото у сукні, яка дуже схожа на весільну. Публікація викликала бурю запитань у фанатів артистки, які вже не можуть стримати свого інтересу до особистого життя Насті Каменських.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

 «А наречена буде гарнюня», «Неймовірно ніжно», «Вау! Така гарна сукня, і Настя у ній», «До весілля готова!», — пишуть у коментарях прихильники співачки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Проте з допису Насті стає зрозуміло, що це всього лише сценічний образ для нової пісні співачки.

«На «Вечері прем’єр з Катериною Осадчою» я презентувала дуже особливу пісню. Особливу, тому що вона сповнена найніжніших почуттів. Сподіваюся, що, почувши її, ви відчуєте серцем усе те, що я хотіла сказати між рядків», — прокоментувала Настя своє фото.

фото: @kamenskux

Нагадаємо, раніше Настя зізналася, що хоче стати мамою

Побачити Настю Каменських у ніжному образі та почути її нову пісню можна вже 28 квітня у Вечері прем’єр з Катериною Осадчою на 1+1.