Настя Каменських стала дизайнером (відео)

Настя Каменських стала дизайнером (відео)
instagram @kamenskux

Відома співачка невдовзі випустить колекцію спортивного одягу.

Поділитися:

Моніка Белуччі приголомшила образами в одязі українських дизайнерівНастя Каменських, ведуча гумористичного шоу «Розсміши коміка. Діти», запускає власну лімітовану колекцію спортивного одягу. Про це зірка розповіла прихильникам на власній сторінці соціальної мережі Instagram.

За словами Каменських, вона створюватиме одяг для «всіх, хто хоче стати краще». У короткій відео-презентації співачка розповідає, що вона така сама, як і решта людей на цій планеті. Її відмінність полягає лише у публічності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап прокоментував чутки про весілля з Каменських.

Настя Каменьских зізналася, що їй так само бувало боляче та неприємно слухати жорстоку критику мільйонів «злих ротів» у свій бік, але вона справилася і змінила своє життя у кращий бік.

Сьогодні для мене дуже важливий день! Я вам розкажу свою історію...історію, яку раніше не чув ніхто. Але тепер настав час. За останні 2 роки я дуже змінилася. Це відбулося завдяки спорту. І сьогодні я запускаю лімітовану колекцію спортивного одягу NKsport! Для всіх дівчат, що прагнуть стати краще! Для таких самих, як і я. Якщо я змогла – ви також зможете! – підписала публікацію Настя Каменських.

Замовити одяг від улюбленої співачки можна буде, починаючи з 20 квітня. 

Нагадаємо, як пес Насті Каменських став зіркою Instagram.