Наталія Могилевська підтримала учасницю Голосу країни-9

Голос країни
Вікторія Уварова: Інтерв'ю з учасницею Голосу країни-9

Викладач з вокалу Наталії Могилевської взяла участь у співочому шоу.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань . Викладач з вокалу Наталії Могилевської Вікторія Уварова вирішила взяти участь у співочому шоу і реалізуватися як співачка. На думку дівчини, вона сховалась у викладацькій справі та не реалізувалась як артист. Наталія Могилевська підтримала Вікторію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Підлужна: «У нас з MONATIKом особливий музичний зв’язок»

«Віка вкладає серце у те, що робить. На шоу Танці з зірками я вирішила співати складну пісню і мені хотілося, щоб вона прозвучала так, як ніколи раніше. Я запросила Віку, аби створити це нове звучання. Вона дуже хвилювалася за мене, їздила на усі записи, турбувалася про кожну ноту. Коли пісня вийшла в ефір, вона розповідала, скільки разів її завантажили на телефон та переглянули у YouTube. Тоді я відчула не тільки педагогічну, а й людську підтримку. Я бажаю Вікторії, щоб вона досягнула успіху на Голосі країни, на який вона заслужила. Нехай її побачуть і запам’ятають, я з нею!» - привітала Вікторію Наталія.  

Для сліпих прослуховувань Вікторія Уварова обрала пісню Гайтани «Не йди» й презентувала нову версію цієї композиції.

«Мені дуже подобається ця пісня в оригіналі, але я вирішила зробити власну версію, коли йшла на проект. Я знаю, що це кавер-проект, і тут часто демонструють нові версії пісень. Зрештою, оригінал виконувати не так цікаво, хочеться показати власний характер, манеру й бачення цього треку. Переробити пісню Гайтани мені допоміг чоловік. Вона стала зовсім іншою, з відмінною мелодією, лише слова залишилися незмінними», - зізналася Вікторія в інтерв’ю для 1plus1.ua.

Виступ співачки оцінили троє тренерів - Тіна Кароль, Потап та MONATIK. Дівчина надала перевагу команді MONATIKа: 

«Коли дитина обирає вчителя, вони повинні сходитись на енергетичному рівні. Мені здається, з MONATIKом у мене вийде стати кращою, ніж я є. Я відчуваю, що його енергія спільна з моєю, і навіть якщо будуть незначні відмінності у баченні - це піде мені на користь. Думаю, пісні, які ми робитимемо разом, будуть відрізнятися від оригіналу. І я бачу, що йому це подобається». 

В інтерв’ю Вікторія Уварова також розповіла, з якою метою прийшла на співоче шоу: 

«В людини є три аспекти, які дають крила - сім’я, учні і творчість. Я прийшла на проект, щоб розвинути себе і свою творчість. Мені важливо знайти свого глядача, побачити його і зрозуміти, яку музику він хоче чути. У мене є багато різножанрових пісень, і поки що я не розумію, в якому конкретно напрямку рухатись. Я добре знаю себе, але хто моя аудиторія - поки що незрозуміло. Якщо я пройду далі у Голосі країни, цей проект зможе сформувати із мене справжню артистку». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль заспівала з учасницею Голосу країни


 

Новини по темі