Наталія Могилевська завершила відбір у свою команду

Хто потрапив у команду Могилевської після 4-го ефіру
1plus1.ua

Після четвертого ефіру до команди Наталії Могилевської потрапили неймовірні діти.

Поділитися:

Після третього етапу сліпих прослуховувань Голосу. Діти до команди Наталії Могилевської потрапили двоє талановитих вокалістів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Время и стекло першою набрала 12 учасників

Тимофій Базаренко походить з козацького роду, активно цікається цією темою, вивчає  історію і легенди. Обожнює їздити на Хортицю. Ходить на спас – козацьке бойове мистецтво. Коли його мама була вагітною, тато хлопчика кинув її. Тимофій вважає, що для батька немає виправдання. Нещодавно разом з мамою взяли в притулку хлопчика на кілька років молодшого за нього. На Голос. Діти Тимофій прийшов із піснею Michael Jackson - Earth Song і потрапив до команди Наталії Могилевської. 

Катя Манузіна була учасницею 2-го сезону, але залишила шоу на етапі «Пісня за життя» - за крок до прямого ефіру. За 3 роки Катя продовжувала розвиватися як співачка. Вона представила Україну на Слов'янському базарі. Катя мріє стати співачкою і композитором.

Катя Коломійцева прийшла на Голос. Діти вчетверте. У минулому сезоні вона вже була близька до своєї  мрії,  але не могла виступити. У неї підвищилась температура. Тоді дівчинка поступилася іншій учасниці, яка потрапила в команду Тіни Кароль. Цього разу Катя скористалася своїм шансом на 100%.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK повністю сформував свою команду