Наталя Холоденко вийшла на подіум Lviv Fashion Week

Наталя Холоденко  вийшла на подіум Lviv Fashion Week

Також психолог розповіла, до чого призводить стримування бажань.

Поділитися:

Відомий психолог, учасниця шоу Танці з зірками1+1 заявив про другий сезон оновлених Танців з зірками Наталя Холоденко відкрила показ українського бренду Couture de Fleur у межах Lviv Fashion Week.

«Показ у Львові ми присвятили мріям: серед наших клієнтів є прекрасні жінки, які колись будували модельну кар'єру. Ми запросили їх повернутися на подіум у нашій колекції. В результаті ми всіх зворушили до сліз - зала шуміла, чоловіки захоплювалися, діти пишалися. А головне - нашу колекцію представили жінки, для яких ми працюємо», – розповіли дизайнери бренду Couture de Fleur Інна Катющенко та Олена Онуфрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати соромитись і почати танцювати: Поради психолога Наталі Холоденко

 

Для Наталі Холоденко цей вихід теж став втіленням мрії: «Ось ця маленька дівчинка серед високих струнких не могла цього ніколи уявити! Модельний світПерша українська учасниця на світовому конкурсі моделей plus size працює в поліції не для мене - я в цьому була впевнена. І це справжнє диво, перемога, драйв, переворот - я на професійному подіумі. Ще не усвідомила! Як уві сні. Головне, що хочу сказати – неможливе можливо!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»

Психолог поділилася світлиною з показу у своєму Instagram та дала своїм прихильникам наступну пораду:

«Якщо у тебе є бажання – у тебе є сила. Нас навчили стримувати себе в самореалізації. Так, безумовно, нарніше, але дуже небезпечно. Капсулюючи свої бажання, ти спрямовуєш власну силу проти себе самого. Крім того, процес витіснення теж вимагає чималих енерговитрат. І ось вся сила залишається всередині тебе, працює проти тебе. Бажання проситься назовні, а ти постійно тримаєш ці двері та втомлюєшся. Так ми перетворюємося в безрадісних, депресивних, похмурих, але дуже ділових людей. Виривайся! Визнай, чого хочеш насправді, та подумки прокрути реалізацію цього бажання від початку і до кінця. Насолоджуйся. Склади список того, що потрібно зрозуміти, зробити вивчити, щоб все що хочеться здійснилося. Працюй! Дозволяй! Прагни! Кожен з нас –енергогенератор, який може обігріти частину цього світу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішно