Наталя Могилевська зізналась, кого з українських артистів вважає своїм кумиром

Тренери Голосу. Діти обрали учасників, які пройшли у «нокаути»

Поділитися:

Хто залишився в команді Наталії Могилевської після вокальних боївЦієї неділі на телеканалі 1+1 відбувся новий етап четвертого сезону Голосу. Діти - «вокальні бої». В рамках випуску тренери проекту Наталя Могилевська,  гурт «Время и Стекло» і MONATIK обрали учасників, які пройшли у «нокаути» та вже наступної неділі будуть боротися за право виступати у прямому ефірі.

Недільного вечора вокалісти Голосу.Діти-4 об’єдналися у «тріо», які сформували їхні зіркові наставники. З «вокального бою» переможцем вийшов лише один учасник, і, таким чином, після ефіру у команді кожного тренера залишилось по чотири талановитих артиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто в команді MONATIK подолав вокальні бої

Першими на сцену вийшли Софія Лозіна, Ігор Левицький та Марія-Даніела Трахтенберг з команди Наді Дорофєєвої та Позитива. Своїм дорослим виконанням пісні «Believer» американського інді-рок гурту «Imagine Dragons» діти довели Надю до сліз, а Наталя Могилевська зізналась, що не впевнена, чи змогла б сама так добре виконати цю надскладну композицію. Переможницею «бою» стала Софія Лозіна.

Тим часом, MONATIK разом з Лізою Калініною, Олександрою Мазур та Ніно Басілаєю підготували кавер на пісню «505» гурту «Время и Стекло». Після виступу вокалістів Наталя Могилевська назвала дітей фаворитами «вокальних боїв», а «Время и Стекло» зізнались, що вважають інтерпретацію «монатіків» кращою за свою:

«На нашу пісню зроблено мільйони каверів, але цей просто неймовірний. Перегляди «505» на YouTube ще не побив жоден український виконавець. І я бажаю, щоб перегляди вашого виступу перевершили оригінал. Для нас честь, що наша композиція прозвучала сьогодні на цій сцені», - сказала Надя. А MONATIK запросив Ніно Басілаю до наступного етапу проекту.

Також MONATIK створив кавер на пісню своєї колеги Наталі Могилевської «Відправила message». Пісню виконали Владислава Смаляна, Поліна Павлющенко та Вероніка Коваленко, переможниця «вокального бою». Цікаво, що Наталя не одразу впізнала свою композицію, але після зізналась, що закохана у творчість MONATIK та вважає його своїм кумиром.

В свою чергу, підопічні Наталі Могилевської Катерина Манузіна, яка пройшла у «нокаути», Валерія Фурман та Катерина Коломійцева виконанням ліричної пісні Alan Walker «Faded» довели свого тренера до сліз. Річ у тім, що Наталя довго не могла обрати переможця «вокального бою»:

«Дівчата, ви так гарно співали – я плакала. Я прийшла у професію саме заради таких хвилин. У дитинстві я дивилась на зірок і думала: «Господи, яке це щастя: творити та жити музикою на сцені». Щойно ви змусили мене стати маленькою дівчинкою, яка захоплювалася вами, великими артистами. Дякую», - сказала Наталя Могилевська.

Цікаво, що за час зйомок «боїв» Голосу.Діти-4 між Марією Поліщук та Ярославом Андрусяком з команди Наталі Могилевської зародилось справжнє кохання. Під час ефіру хлопчик навіть зізнався у коханні Марії.

Отже, до «нокаутів» потрапили Софія Лозіна, Олександр Міньонок, Яна Горна, Олександр Гук з команди «Время и Стекло», Ернест Гогія, Марія Єрмакова, Ліза Яковенко, Катерина Манузіна з команди Наталі Могилевської, а також Вероніка Коваленко, Данелія Тулешова, дует «Налиснички», Ніно Басілая з команди MONATIK. Нагадаємо, що у «нокаутах» учасники Голосу. Діти-4 будуть змагатися за місця у прямому ефірі, до якого потравлять лише по два учасники з кожної команди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто залишився в команді ВиС після вокальних боїв