Ніка Тупилко: «Голос країни - шлях до моєї мрії»

Голос країни
Ніка Тупилко: Інтерв'ю з учасницею Голосу країни-9

Учасниця співочого шоу про ціль у житті й любов до музики.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили другий випуск сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального проекту . 20-річна Ніка Тупилко із Запоріжжя підкорила серце Тіни Кароль і стала частиною співочого проекту. В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua Ніка розповіла, чому обрала пісню Adele і з якою метою прийшла на шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даніель Швець про боротьбу із хворобою й участь у Голосі країни-9 

Чому вибрали композицію чуттєвої Adele?

У своєму житті я знаю, що таке кохання. Моєму характеру властиво повністю віддаватися у почуттях. І ця пісня саме про таке кохання - він у мене один єдиний, і немає інших.

Чому обрали команду Тіни Кароль? 

Я обрала команду Тіни, бо знаю, що лише жінка можна зрозуміти почуття іншої жінки. Я впевнена, наша співпраця буде плідною. 

Ким працюєте у житті? 

Я працюю зі своїми батьками. Іноді я повар, а іншим разом - офіціантка. Я роблю все, можу помити посуд, адже це наша сім’я і наш бізнес. 

Тобто ви не займаєтесь музикою професійно? Як проявився ваш співочий талант? 

Ні, я не професійний музикант. Любов до музики йде з дитинства. Мій батько співав, грав у КВН. Я спостерігала за ним на сцені і теж хотіла виступати.

Голос країни - шлях до моєї мрії. Я бачила це у снах.

З якою метою прийшли на Голос країни? 

Я думаю, це моє призначення. Успіх на сліпих прослуховуваннях мотивує, адже я бачу, що маю талант і можу стати професійною співачкою. Я дуже вдячна своїм рідним за підтримку - моїй сестрі та її чоловіку, татові, подрузі. Вони хвилювалися більше за мене, адже я намагалася триматися і гарно виступити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова історія відомого артиста: Інтерв’ю з Девідом Аксельродом

Новини по темі