Нова історія відомого артиста: Інтерв’ю з Девідом Аксельродом

Голос країни
Девід Аксельрод (Володимир Ткаченко): Інтерв'ю з учасником Голосу країни 9

Учасник Голосу країни-9 відверто розповів, чому наважився змінити імідж та що сподівається знайти на проекті.

Поділитися:

Минулого тижня відбулася прем’єра нового сезону вокального шоу Голос країни. Справжньою сенсацією стала поява на сцені відомого українського артиста в новому амплуа. Боротися за право почати все з нуля вийшов Девід Аксельрод, у минулому відомий під ім’ям Володимир Ткаченко.

За його плечима – численна кількість концертів, конкурсів та нагород. Проте від усього цього музикант вирішив відмовитися і переписати свій творчий шлях. Чоловік відомої продюсерки Олени Мозгової прийшов на Голос країни-9, щоб віднайти гармонію з собою. Ще більше цікавого Девід Аксельрод розповів у ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua

Розкажіть про пісню, яку ви обрали для кастингу. Чому саме вона?

Я виконував саундтрек із мюзиклу The Greatest Showman (Великий шоумен). Все дуже просто — він мене, що називається, «торкнув». Коли дивився цей мюзикл, був неймовірно вражений спочатку першою композицією A million dreams, а потім почув Never enough і зрозумів — ну все, розрив (Посміхається — Прим. Ред.). Якщо чесно, саме вона і підштовхнула мене піти на Голос країни.

Ви не новачок на сцені. З чим пов'язаний «ребрендинг»?

Музикою я займаюся давно, але серйозно — останні 10 років. Я тривалий час не міг знайти себе. А потім, врешті-решт, вирішив почати все «з чистого аркуша». У столичному Палаці Україна успішно пройшов мій останній сольний концерт під ім'ям Володимир Ткаченко, після чого я зробив піврічну паузу. Не лише в плані творчості — я видалив навіть сторінки в соцмережах.

Щось мене обтяжувало, було відчуття, наче знаходжуся не на своєму місці.

Перерва знадобилася, щоб віднайти гармонію з собою. Я зробив висновок, що саме час все кардинально змінити. І внутрішньо, і зовнішньо. Почав з імені та прізвища. Потім пішов до тренажерної зали, зайнявся своїм здоров'ям. Усе це не для того, аби комусь щось довести, а в першу чергу для мене самого.

Чого очікуєте від своєї участі в Голосі?

Хочу показати, що ніколи не пізно почати все з нуля. Не потрібно боятися робити помилки. Вони наші найкращі друзі, адже стимулюють і дарують досвід. Звичайно, сподіваюся зарядитися позитивною енергетикою від публіки і знайти з глядачем взаєморозуміння.

Перед виступом у вас був чіткий план, до кого з тренерів в команду хочете потрапити?

Ні, заздалегідь я нічого не загадував. Якісь думки були — спочатку до Потапа хотів, потім дуже зрадів, коли дізнався що буде MONATIK.

Але для себе вирішив, що вийду на сцену — і з ким відчую «коннект», до того і піду.

«Коннект» відбувся з Тіною Кароль?

На сцені я максимально розкрився, оголив душу. І, як мені здалося, Тіна відчула це найкраще. Чимось зачепили її слова. Хоча всі тренери дуже гідні і вибір був нелегким. Кожен із суддів домігся успіху в своїй ніші, тому в кожного є, чому повчитися.

Дивіться виступ Девід Аксельрод - Never enough на Голосі країни-9:

Новини по темі