Нова сцена, прем’єра від MONATIK та спільна пісня тренерів: Яким буде прямий ефір Голосу країни-8

Голос країни

Перший прямий ефір вокального шоу обіцяє вразити.

Поділитися:

Цієї неділі, 15 квітня, о 21:00 шанувальники Голосу країни на телеканалі 1+1 побачать проекту, в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, молода матуся Джамала, Потап і Тіна Кароль визначаться із двома із чотирьох фіналістами своїх команд: одного оберуть глядачі шляхом телефонного та смс голосування, іншого – зіркові наставники.

Команда проекту готує для глядачів багато сюрпризів та нововведень. Так, eперше за декілька сезонів Голосу країни зіркові тренери виконають спільну пісню. А тренер Голосу. Діти-4 MONATIK представить прем’єру своєї нової композиції «Жизнь поет».

Режисер-постановник восьмого сезону Голосу країни, а також хореограф Танців з зірками Руслан Махов розповів про надсучасні декорації прямого ефіру:

«Завдяки новій сцені 360° у глядачів та гостей вечора буде можливість відчути себе як у 3D-кінотеатрі, адже цього року інноваційні екрани будуть розташовані по всьому периметру зали. Таким чином, у глядачів виникне відчуття віртуальної реальності, а картинка матиме більш наповнений та яскравий вигляд».

Також Руслан поділився, з якими номерами вокалісти проекту будуть боротися за право виступати у півфіналі:

«Разом з учасниками ми дивуватимемо різними постановками: від витриманих та сучасних виступів із використанням гри світла до яскравих шоу-вибухів із залученням 50-ти артистів на сцені і складних декорацій. Головне – у кожен номер закладений месседж, який артист хоче донести до українців та своїх шанувальників», – сказав режисер-постановник.

Цікаво, що молода матуся Джамала вперше після пологів з'явиться на телеекранах саме у прямому ефірі .

Зазначимо, наступної неділі у прямому ефірі на телеканалі 1+1 виступатимуть Валентин Біленький, Олена Луценко, Олександр Чекмарьов,  Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, Анна Трінчер, Христина Храмова, Арсен Вітрецький, Адріана Шевчук з команди Джамали, Микита Трондін, Віолетта Літвиненко, Зіанджа, Србуі Сргсян із команди Потапа, а також тріо Nude voices, Михайло Сосунов, Альона Карась, Андрій Рибарчук з команди Тіни Кароль.

Нагадаємо, що наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

Новини по темі