Нові випуски улюблених реаліті-шоу: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 21 до 27 травня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Кохання Мер'єм, понеділок-п'ятниця о 17:10

Юрдал стурбований посланням незнайомця з натяком на вбивство у минулому. Він готовий пошматувати винуватця і припускає, що до шантажу причетна родина Дерін. Друзі Сельми продовжують шукати її, дівчині вдається залишити знак, куди її відвезли. Колишній чоловік Сельми викрав її, щоб та переписала на нього будинок. А також, щоб вбити Сельму,яка весь час намагається повернути сина, проте під дулом пістолета опиняється не Сельма, а Мер'єм. Як розгортатимуться події далі - не пропустіть у нових серіях турецького серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Кохання Мер’єм навчався у Києві

Родичі, понеділок-четвер о 20:30

Родичі– 8-серійна трагікомедія студії Квартал 95, яка розповідає про непрості стосунки батьків і дітей. Режисер телеісторії -  Андрій Яковлев, який подарував глядачам 1+1 сітком Свати. Головні ролі у серіалі Родичі  виконали українські актори. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Родичі» отримали нагороду Gold Remi Award на фестивалі в Х'юстоні

Поверніть мені красу, щовівторка о 22:50

Вона мріяла стати матір'ю, але, коли сталося чудо – доля відібрала надію і принесла біль утрати. Чи зможе вона пережити горе і почати життя заново - не пропустіть у новому випуску проекту Поверніть мені красу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу цікавим чином допомогли учасниці повірити в себе

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Вона хотіла просто нормальних стосунків, а потрапила у казку. Чи перетвориться казка на хеппіенд? Не пропустіть нову романтичну історію реаліті вже у середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися дитячих комплексів

#гуднайтшоущоп'ятниці о 22:20

У форматі стендап-шоу «Тамбовський вовк» Валерій Жидков жартує на тему актуальних подій у світі, культури, релігії, телебачення, а також розповідає смішні історії про відомих людей і про себе. Не пропустіть новий випуск програми вже у п'ятницю о 22:20 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я збирав матеріал для #гуднайтшоу все життя», — Валерій Жидков

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть новий випуск розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»