Новий випуск Розсміши коміка: хіт Потапа і Насті на німецькій мові та зірка Ліги сміху

Новий випуск Розсміши коміка
1plus1.ua

Стали відомі подробиці третього випуску шоу, який завтра покажуть на 1+1

Поділитися:

Цієї суботи на каналі 1+1 покажуть черговий новий випуск гумористичного проекту Розсміши коміка. Нагадаємо, в ефірі зараз йде 14-й сезон програми, у якій кожен бажаючий може заробити реальні гроші – для цього потрібно лише змусити посміхнутися, а в ідеалі розсміятися, суддів проекту – коміків Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

У випуску, який вийде на екрани вже завтра, глядачі побачать як знайомі обличчя, так і зовсім новачків.

Першими на сцену вийдуть хлопці, які приїхали з інших країн. Вано з Тбілісі і Нарек з Єревану покажуть номер про вірменську весілля і пожартують про Саакашвілі. До слова, Зеленський вперше за історію програми попросить одного з учасників не тільки пожартувати, але і продемонструвати свої вокальні дані.

Виступ вчительки німецької мови з Миколаєва запам'яталося жартами на котячу тематику. «Мені здається, Віталій Кличко насправді не людина, а кіт - він весь час тобі намагається щось сказати, а що саме зрозуміти неможливо». А ще Ольга продемонструвала, як звучав би хіт Потапа і Насті на німецькій мові.

Одним з найяскравіших виступів третього випуску став номер учасника Ліги сміху Івана Люленова. Капітан молдавської команди «Стоянівка» показав, як би виглядало шоу Розсміши коміка в його країні, для чого змусив ведучого Ігоря Ласточкіна залізти на драбину, а замість сигнальних кнопок використовувати порожні відра. Іван також зачитав багато жартів, які не ввійшли в Лігу сміху.

Кому з учасників вдалося зірвати куш і забрати у коміків 50 тисяч гривень, дізнаємося вже завтра. Проект стартує о 18:30 на 1+1.