Образи тренерів на Голос. Діти-5: Костюм Дорофєєвої з цитатами з Маленького принца і тотемне Пташеня Дзідзьо

Образи тренерів на Голос. Діти-5: як створювалися

Дізнайтеся, як створювалися яскраві образи наставників вокального шоу!

Поділитися:

Голос. Діти-5 – це шоу, яке вміє дивувати. Телеглядачів на перших сліпих прослуховуваннях чекало чимало сюрпризів: новий тренерський склад, дорослі голоси юних вокалістів і яскраві, незвичайні костюми наставників.

Керівник управління групи стилю телеканалу 1+1 Ольга Слонь розповіла про те, як створювалися оригінальні образи тренерів. Всі костюми наставників для «сліпих прослуховувань» розроблялися індивідуально, і кожен відображає настрій артистів. Наприклад, на створення незвичайного костюма птахи, в якому постав Дзідзьо, стилістів надихнув сам артист.

Мені дуже хотілося виглядати як тотем. Я розповів про це головному стилісту проекту Голос. Діти Олі Слонь. Навіть фото знайшов, і її команда втілила цю ідею в сучасний костюм! Тепер я і є тотем! – каже Дзідзьо.

Для учасників проекту Дзідьзо – як справжній персонаж із доброго мультика, і наряд тільки підкреслює образ.

Стилісти проекту тепер ласкаво називають артиста «Пташеня, яке виборює своє місце під сонцем». Ольга Слонь розповіла, як тривала робота над створенням образу: «Ми вирішили, що у нашого «Пташеня» обов'язково повинні бути руки-крила, а також розробили яскравий, як пір'я, принт, що нагадує тотем. Особливої уваги заслуговує головний убір з великим блискучим дзьобом. Його для нас виготовила команда, яка створює головні убори для Олі Полякової».

Телеглядачі оцінили і яскраві образи солістів гурту Время и Стекло, зазначивши, що стиль Позитиву став більш мужнім, а Надя буквально випромінює світло. В нарядах артистів вдало поєднується мікс 80-х і сучасність, класика – з елементами спорту. Костюми добре відображають характери Наді Дорофєєвої та Позитива. Вони такі ж сміливі, яскраві, об'єднують в собі непоєднуване, сповнені енергії і відкриті до музичних експериментів. Цікаво, що вбрання Наді прикрашене цитатами французькою мовою зі знаменитої повісті-казки Екзюпері «Маленький принц».

Постала в новому образі і Джамала, такою телеглядачі її ще не бачили. Вбрання, яке підібрали стилісти для «сліпих прослуховувань», повністю відображає внутрішній стан співачки. Джамала нещодавно стала мамою, і образ підкреслює чутливість і ніжність, яку випромінює артистка після народження дитини. Білий брючний костюм із відкритими плечима і повітряними воланами додають образу легкості.

Поки телеглядачі з нетерпінням чекають нових образів тренерів, стилісти проекту відкрили невелику таємницю. На етапі «бої», які розпочнуться вже за декілька тижнів, Дзідзьо з'явиться у костюмі з великим палаючим серцем, яке буде чуйно реагувати на виступи юних артистів.

Уже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать третій день «сліпих прослуховувань».

Дізнавайтесь першими всі новини проекту на наших сторінках в Instagram, Facebook та YouTube.