Оксана Муха поїде у всеукраїнський тур разом зі своїм тренером Dan Balan

Голос країни
Dan Balan запросив переможницю Голосу країни-9 Оксану Муху у всеукраїнський тур
1plus1.ua

Переможниця Голосу країни-9 відвідає 11 міст України.

Поділитися:

Переможниця дев’ятого сезону найвокальнішого проекту Голос країни на каналі 1+1 Оксана Муха стане спеціально-запрошеною гостею на всеукраїнському турі свого тренера Dan Balan. Співак планує відвідати 11 міст України наприкінці весни. Вже починаючи з 24 травня зі своїм концертом він порадує прихильників у місті Чернівці.

Оксана Муха поділилася своїми враженнями та розповіла, яка саме зірковий наставник запропонував їй взяти участь у своїй концертній програмі. 

«Для мене було великим щастям заспівати у фіналі в дуеті зі своїм тренером. Ще й україномовну пісню, його авторську! Наступного дня після нашої перемоги Dan запропонував записати пісню «Треба» на студії.

Я була просто вражена такою пропозицією.

А коли згодом отримала запрошення поїхати в тур як спеціальна гостя, не могла повірити у все, що відбувається. Для мене це великий подарунок. Співатимемо дуетні пісні, а також планую виконати кілька сольних композицій. Вже не можу дочекатися цих концертів. Особливо дорого, що тур охоплює Схід та Південь України, куди я давно мріяла поїхати з українською піснею», - поділилася переможниця.

Нагадаємо, 21 квітня у суперфіналі Голосу країни підопічна Dan Balan Оксана Муха отримала найбільшу підтримку серед глядачів, які подарували їй перемогу у дев’ятому сезоні проекту. Срібної призеркою стала Карина Арсентьєва з команди Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість неймовірних виступів Оксани Мухи, які зробили її Голосом країни

Новини по темі