Оля Полякова оголосила про благодійний концерт для ЗСУ

Голос країни
Оля Полякова оголосила про благодійний концерт для ЗСУ

Нову концертну програму Олі Полякової першими побачать військові.

Поділитися:

Додатковий виступ тренерки "Голосу країни", співачки Олі Полякової відбудеться 8 березня в КВЦ "Парковий" о 14:00. На концерт будуть запрошені ті, хто бере активну участь у наближенні нашої перемоги: військові, лікарі, працівники ДСНС,  волонтери та ін. Для них вхід на концерт буде безкоштовним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЕТ покаже найемоційніше кулінарне шоу "Він готує, вона керує" — Оля Полякова та Влад Міцкевич стали ведучими

«Я дуже скучаю за свою публікою. І кожен концерт у цей складний час - це не лише улюблена робота, але й абсолютно нові емоції від зустрічі з людьмі, котрі дуже змінилися за останній рік. Ми усі стали, як одна велика родина. Це неповторні відчуття, які роблять нас усіх ближчими та сильнішими. Окрім цього, для мене зараз важливо працювати ще й для тих, чий графік і можливості обмежені службою та поміччю населенню, країні, але кому також, а можливо й більше ніж іншим, потрібні позитивні емоції та заряд хорошого настрою», - коментує співачка власне рішення. 

Раніше повідомлялось про перший масштабний виступ співачки від початку повномасштабного вторгнення, який почнеться о 19:00. Частина коштів від концерту буде направлена на закупку дронів та пікапів під Бахмут. 

До програми, яка отримала назву «Все буде добре», увійдуть улюблені хіти українською мовою, а також нові треки воєнного часу. Це нове шоу, яке прийде на зміну легендарної програми «Королева Ночі». Режисером концерту виступить Герман Ненов.

Новини по темі