Олексій Душка й Олександр Педан приготують осінній гарбузовий суп

Їмо за 100: Смачний рецепт гарбузового супу від Олександра Педана | 1+1
1plus1.ua

Смачна осінь.

Поділитися:

Вже завтра о 10:00 телеглядачі 1+1 будуть готувати разом із ведучим «Їмо за 100» Олексієм Душкою та зірковим гостем – телеведучим Олександром Педаном. Артист прийде в студію не один, а разом зі своєю донькою Валерією.

Вони приготують ароматний гарбузовий крем-суп. Це справжній рецепт-трансформер, адже основа одна, а страви три: суп із куркою, томатами та сиром. Олександр також розкриє телеглядачам ще один секрет: як приготувати цю страву так, щоб його із задоволенням їли навіть дітки.

Нагадаємо, що в «Їмо за 100» ведучий разом із зірками готують страви для всієї родини лише за 100 гривень, а на їхнє приготування потрібно всього 15-20 хвилин. У цьому сезоні, як обіцяє фуд-експерт, рецепти стануть ще простішими та ще смачнішими. Традиційно гостями кухні Олексія будуть українські зірки, які поділяться своїми секретами, традиціями й курйозними випадками з життя.

У найближчих випусках героями програми стануть ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс, а також співачка Світлана Тарабарова. Дивіться «Їмо за 100» щосуботи о 10:00 на 1+1.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: «У мене є слабкість - я люблю їсти на ніч» - зізнався ведучий «Їмо за 100» Олексій Душка

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter