Олексій Душка розповість, як правильно обрати напівфабрикати та яким виробникам вірити

У новому випуску «Життя без обману» Олексій Душка розповість, чи можна довіряти тому, що пише виробник на етикетці та як обрати якісні напівфабрикати.

Поділитися:

Сьогодні, 20 вересня, о 22:00 Олексій Душка, автор і ведучий реаліті-розслідування «Життя без обману», розповість телеглядачам, чи існують якісні напівфабрикати, та як не купувати тісто замість м’яса.

Які напівфабрикати варто відправити на експертизу «Життя без обману» (голосування)Українці все частіше віддають перевагу напівфабрикатам, адже це швидко, недорого і смачно. Та з чого насправді складаються найбільш поширені напівфабрикати, дізнавався Олексій Душка.

У цьому випуску програми «Життя без обману» автори проекту відправили на перевірку пельмені, вареники та млинці найбільш популярних торгівельних марок. Фахівці лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» перевіряли зразки на вміст плісняви й грибків, диоксиду титану, наявність кишкової полички та реальну кількість й склад начинки. Вже сьогодні під час ефіру програми Олексій представить телеглядачам шокуючі результати досліджень.

 

Також ведучий продемонструє, як в домашніх умовах перевірити якість тіста у пельменях, хінкалі і варениках, яких домішок у складі продукту треба уникати, та як виявити реальне співвідношення тіста і начинки, аби не переплачувати.

Крім того, сім’ї-учасники проекту пройдуть обстеження в одній з найкращих лікарень столиці, де провідні лікарі покажуть реальний вплив щоденного вживання неякісних напівфабрикатів, та допоможуть скорегувати добову норму вживання деяких продуктів.

Наприкінці випуску сім’я, яка впорається із завданнями ведучого, отримає в подарунок новий холодильник.

Нагадаємо, продукти, які беруть участь у лабораторних дослідженнях, обираються телеглядачами за допомогою онлайн-голосування на офіційній сторінці програми у Facebook та на сайті телеканалу 1+1.

Про те, до яких наслідків може призвести щоденне вживання м'ясомістких продуктів замість якісного м’яса, вибіленого в діоксиді титану тіста та напівфабрикатів з соєю і клітковиною, дивіться в програмі «Життя без обману» сьогодні, 27 вересня, о 22:00 на телеканалі 1+1