Олексій Душка розповів, як вибрати сонцезахисний засіб

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Опіки, алергії, старіння шкіри та злоякісні утворення – це негативні наслідки неправильної засмаги, яких допоможе уникнути крем від сонця.

Поділитися:

Як правильно засмагати відповідно до вашого типу шкіриЛітнє сонце, як правило, підступне. Опіки, алергії, старіння шкіри та злоякісні утворення – це негативні наслідки неправильної засмаги. Захиститися від них можна спеціальними кремами.

Абревіатура SPF на упаковці – це сонцезахисний фільтр. Для роботи в місті під макіяж вистачає SPF15. Якщо ми збираємося на пляж, ступінь має бути вищим.

При цьому не відіграває ролі, яку форму сонцезахисного засобу ви виберете: крем чи спрей. Головне – рівномірно нанести його на шкіру. Також у складі мають міститись фільтри UVB (захист від сонячних опіків) і UVA (захист від старіння шкіри).

Наносити крем необхідно за 15-20 хвилин до виходу на сонце і повторювати процедуру кожні дві години, а також обов’язково обновляти після купання.

Як вибрати сонцезахисні окуляри (відео)Захист від опіків - найпростіша функція сонцезахисних кремів. Важливіше те, що вони запобігають старінню та зменшують ризик появи злоякісних пухлин.

Як підібрати крем від сонця за типом шкіри, розповів Олексій Душка. 

Під час перебування на сонці захисту потребує не лише шкіра, але й наші очі. Про те, як обрати сонцехазисні окуляри, дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1. 

 

Новини по темі