Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Укр

Олексій Душка поділився порадами, як не стати обдуреними під час закупок

Ведучий програми "Територія обману" Олексій Душка на своїй офіційній сторінці у Фейсбук розповів де краще купувати продукти, щоб і ціни не кусалися, і якість була відповідна.

Ведучий програми "Територія обману" Олексій Душка на своїй офіційній сторінці у Фейсбук розповів де краще купувати продукти, щоб і ціни не кусалися, і якість була відповідна.

Так, наприклад, м'ясні та ковбасні вироби ведучий радить купувати у спеціалізованих магазинах, які напряму працюють з виробником. В таких торгових точках поставки товарів регулярні, та й продукція не встигає залежуватися. Ковбасні вироби краще брати без надмірних добавок, в яких термін зберігання приблизно 4-7 діб.

А от сирні та м'ясні нарізки, Душка радить просити, щоб запаковували при вас: "досвід підказує - ті, що вже порізані і "чекають" на вітрині, частенько не першої і навіть не другої свіжості", - каже він.

"Крупи вигідніше купувати на вагу, оскільки у фасованих упаковках були помічені значні відхилення від ваги, вказаної на етикетці", - ділиться Олексій Душка.

Натомість овочі-фрукти краще купувати на ринку, запевняє він. Адже там ви зможете і спробувати їх, і поторгуватися. Крім того, на ринку можна вибрати екологічно чисту продукцію місцевих фермерів, а не "пластмасові" яблука, помідори, огірки, які везуть "великі магазини" з далеку.

Слідкуйте за свіжими порадами та новинами Олексія Душки на офіційній сторінці ведучого "Території обману" у фейсбук.