Олексій Душка розкаже, як обрати якісні снеки

Олексій Душка про снеки
1plus1.ua

Сьогодні о 22:00 ви дізнаєтесь усю правду про снеки

Поділитися:

Сьогодні 19 вересня о 22:00 програма Життя без обману вийде в ефір телеканалу 1+1, щоб показати глядачам усю правду про снеки. Автор та ведучій проекту Олексій Душка розкаже, як серед чіпсів та сухариків обрати ті, що не наносять шкоди вашому здоров’ю та гаманцю.

У новому випуску Олексій Душка поставить на собі черговий експеримент, аби довести, що чіпси здатні знижувати активність мозку дітей. Це відбувається через вміст в них добавки глутамат натрію, або як його ще називають харчовий наркотик, який стимулює та виснажує мозок людини.

«Якщо ви заохочуєте свою дитину до навчання за допомогою пачки улюблених чіпсів, пам’ятайте, що після неї у дітей може вже не залишитися енергії на виконання домашнього завдання» - застерігає батьків Олексій Душка.

Крім того, команда проекту Життя без обману провела лабораторну експертизу чіпсів, де перевірила їх на вміст транс-жирів, кількість солі та пероксидне число, що показує свіжість та якість олії, на якій смажать чіпси.

Як впливають гострі чіпси на рецептори людини, чим загрожує нашому здоров’ю золотиста скоринка, що може ховатися у пластівцях для сніданку, та продукція яких виробників пройшла випробування в лабораторії – дивіться сьогодні о 22.00 в програмі Життя без обману на телеканалі 1+1.