Олена Мозгова зізналась, що пройшла через «пекло» з Девідом Аксельродом

Голос країни
Олена Мозгова та Девід Аксельрод пройшли через пекло стосунків

Їм було складно, але вони рухалися вперед.

Поділитися:

Під час прямого ефіру Голосу країни-9, що відбувся минулої неділі, Тіна Кароль пригадала, що свого часу культовий український композитор Микола Мозговий не прийняв коханого своєї доньки Олени – Девіда Аксельрода (Володимира Ткаченка).

Дружина Девіда не забарилася з поясненням ситуації, що склалася в їхній родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 чуттєві виступи Девіда Аксельрода, що змушують серце битися частіше

«Тіна вчора розказала, що мій тато не прийняв Девіда у родину і був проти наших стосунків. Так, тато, як і купа моїх друзів у той час, не були в захваті від нього і не вірили у щирість його почуттів.

Саме це стало причиною того, що я просто не витримала тиску зі всіх боків і пішла… всі вважають сильною саме мене, але сильний та надійний у наших стосунках саме Девід.

Це він, коли тато помер, підтримав мене, це він виводив мене із страшної депресії, це його надійне плече і почуття допомогли мені розпочати все спочатку і повірити в життя та кохання. Це його надійність та мужність дали мені можливість стати жінкою, а не бути весь час залізною леді...

Бог нас нагородив і подарував нам найбільше щастя у нашому житті — нашу Соломію! Ми пройшли сім кіл пекла, ми падали і знову підіймались! І я підтримала його, коли він захотів обнулитись, забравши саме цінне у своє теперішнє та майбутнє життя, залишивши весь негатив, біль та розчарування у минулому! Він почав все спочатку і почав потужно, повірте, він не зупиниться!

Нам зараз складно, але ми віримо у найкраще і рухаємось вперед! Дякую всім, хто поруч, всім, хто розуміє, допомагає і підтримує!», — написала Олена Мозгова у своєму Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото маленької дочки Девіда Аксельрода та Олени Мозгової

Зазначимо, що завтра, 11 квітня, Девід завітає до студії Сніданку з 1+1. Подробиці у відео:

Також дивіться потужний виступ Девіда Аксельрода на Голосі країни-9, який зробив його півфіналістом шоу:

Новини по темі