Ольга Фреймут готує новий проект

Зірка 1+1 не може зупинятися надовго.

Поділитися:

Як назвала дитину Ольга ФреймутДва тижні тому Ольга Фреймут народила синочка. Хлопчика охрестили Валерієм. Про це ведуча вчора повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі.

Хрещеними батьками дитини стали – сестра Юлія Фреймут і  друг батька хлопчика. Також ведуча повідомила, що вже повернулася до роботи і працює над новим проектом. 

«Я вже працюю. Ми готуємо новий проект. Тож прихильників Інспектора чекає сюрприз. Я не можу зупинятися надовго. Тож мене моя дитина іноді чекає з моєю мамою під каналом в авто, - я вибігаю годувати. І ще мій колектив не звик, що я без животика, і всі продовжують мене опікати. І такі хвилювання команди дуже приємні. Наразі в нас можуть бути додаткові міні-наради по материнству – мені багато важливого радять наші редактори, які теж є мамами синів». 

Олі в материнських турботах дуже допомагає донька Злата.

 

Донька була зі мною у пологовому будинку і була однією з перших, хто поцілував новонародженого братика і привітав мене. Вона оберігає сон маляти, вибирає йому одяг. Були хвилювання, чи Злата буде мене ревнувати, але донька дійсно швидко перелаштувалася, і стала турботливою сестрою, про яку я мріяла», - розповіла Ольга 1+1.