Ольга Фреймут розповіла, яким має бути ідеальний ресторан

Ведуча 1+1 привідкрила таємниці нового сезону реаліті-шоу «На ножах».

Поділитися:

Ведуча Ольга Фреймут відверто розповіла, як проводить час із донькою7 лютого о 22:00 на каналі 1+1 відбудеться прем’єра другого сезону реаліті-шоу «На ножах», де ведуча Ольга Фреймут і ресторатор Діма Борисов допомагатимуть занедбаним ресторанам перетворитися на успішні заклади за 5 днів.

Ведуча 1+1 розповіла, які зміни чекають на глядачів у новому сезоні та чому їй доводиться постійно проявляти свою сміливість під час зйомок.

За словами Ольги Фреймут, у другому сезоні «На ножах» буде ще більше корисної інформації щодо того, що насправді відбувається за лаштунками ресторанного бізнесу.

Ми не лише допомагаємо зробити бізнес успішним, але і налагодити стосунки між людьми, – каже Ольга Фреймут.

У новому сезоні команда «На ножах» покличе експертів з ресторанів. Герої реаліті-шоу отримають можливість поспілкуватися з професіоналами та перейняти їх досвід.

За словами Ольги Фреймут, ресторан має бути таким, щоб туди захотілося повернутися, у ньому має бути особлива атмосфера. Звичайно, це залежить від самого персоналу.

Мені подобаються ресторани чисті, з ненав’язливими інтер’єрами. І, звичайно, має бути дуже смачно. Коротке меню і їжа, на якій знається саме цей заклад. А якщо є і японська, і італійська, і українська кухня, це вже означає, що є проблеми, – каже Ольга Фреймут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 найкращих ресторанів Києва за версією Руслана Сенічкіна

За словами зірки «На ножах», потрібно розібратися в ситуації, знайти підхід до героя реаліті-шоу й допомогти йому. В цьому і є найголовніша мета програми — не просто виявити проблему, а вирішити її.

Те, що інші називають сміливістю, для мене природний стан. Я завжди була такою, якою мене зараз бачить глядач, – каже Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут, яка нещодавно розповіла про свою першу роботу, зізналася, що шість років тому вона не розуміла, як робити людині зауваження просто у вічі, на всю країну.

Із часом з’являється імунітет. Я намагаюсь не переходити на особисте, але бути розкутою, коли даю якісь професійні поради – каже ведуча 1+1.

 Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, як і з ким Ольга Фреймут готується до нового сезону На ножах.