Ольга Шевченко (Таня зі Школи): інтерв’ю з акторкою

Школа
Ольга Шевченко (руда Таня зі Школи): інтерв’ю з акторкою
особистий архів Ольги Шевченко

"Руда Таня зі Школи" - юна зірка популярного серіалу Оля Шевченко розповіла про себе, свою родину, свій шлях до успіху та про те, чи вільне зараз її серце

Поділитися:

Ольга Шевченко – юна актриса, яка зіграла Таню, подружку Соні, в другому сезоні серіалу «». Рудоволоса сексапільна Ольга одразу звернула на себе увагу яскравою зовнішністю та виразною грою.

Редакція сайту 1plus1.ua поспілкувалася з актрисою та дізналася про неї багато цікавого.

 

A post shared by SHELBY (@olya_shelby) on

Олю, привіт! Розкажи про себе та свою родину.

Привіт! Я з маленького містечка Славутич, що на Київщині. Кожен житель нашого міста знає його історію. Мій тато – з Прип’яті, а мама – з Челябінська.

Після аварії на Чорнобильській АЕС їх сім’ї переїхали до нового міста. Тоді все і почалось.

Вони познайомились, почали зустрічатися, з часом з’явився мій брат Влад, а ще через 2 роки я. Як типові брат і сестра, в дитинстві ми дуже сварилися, я ще любила кусатись.

А зараз ми часто їздимо на відпочинок разом в одній компанії, ділимось секретами. І якщо мені потрібна допомога, знаю, що брат – це та людина, яка мені допоможе.

Те саме можу сказати і про батьків. В дитинстві було багато сварок, але зараз, коли ми з братом стали розумніші, відповідальніші, батьки нам довіряють і підтримують.

Ким ти хотіла би бути? Плануєш далі продовжувати кар’єру в кіно?
З ранніх років я займалася творчістю: танцями, малюванням, фотографією, журналістикою, акторською та модельною майстерністю.

З 15 років я продовжила навчання вокалу та акторській майстерності в місті Чернігів. Кожні вихідні я вставала о 6 ранку і їхала у сусіднє місто. Адже ще з дитинства вміла розставляти пріоритети.

Закінчивши ліцей, я переїхала до Києва, щоб взяти те, що хочу. Щодня ходила на заняття з вокалу, в тренажерний зал, заняття зі стретчінгу. Брала участь в десятках кастингів, в проектах, писала ночами музику і тексти до власних пісень. Роки безперервної роботи дали своє.

На фото: актриса Ольга Шевченко

Коли стався «прорив»?

Мене почали помічати фотографи, музиканти, продюсери і режисери. А далі з’явилося все більше і більше роботи: зйомки для журналів, записи пісень, виступи, знов зйомки, кліпи, участь в телепроектах.

Зараз я готую до випуску кілька пісень і кліп на свою першу авторську пісню! Впевнена, ці роботи не залишать вас байдужими!
Як ти потрапила у серіал Школа?
Насправді, це ціла історія зі своїм девізом «нічого не буває «просто так» і « якщо ми щось чи когось втрачаємо, значить, на нас чекає щось краще».
Ввечері, за день до «доленосного дзвінка», ми розлучилися з хлопцем, з яким були у стосунках тривалий час, у нас навіть була спроба жити разом.

Але з часом ми зрозуміли, що краще далі бути друзями і не робити нікому боляче. Тоді я проплакала всю ніч і на ранок мені написала кастинг-менеджер, щоб я скинула їй свій номер. Поспілкувавшись, вона запросила мене на проби. Я розуміла, що нормально нічого не зіграю, що в мене думки зараз про абсолютно інше, але все ж таки вирішила поїхати.

Після проб я була впевнена, що мене не візьмуть. Та цього ж дня ввечері мені подзвонили і сказали, що затвердили на роль. І вже через день був перший знімальний день в проекті «Школа».


На фото: актриса Ольга Шевченко

Чи дивилась ти сама перший сезон серіалу?
Від багатьох знайомих я постійно чула про цей серіал. Але в мене було тоді багато роботи і я навіть не починала дивись фільм. Бо знаю себе – потім 100% буде тиждень безсонних ночей.

І коли вже був перший день зйомок і всі обговорювали перший сезон, знайомились з акторами, я взагалі не розуміла – що до чого. І приїхавши зі зйомки, я одразу знайшла першу серію Школи і почала дивитися.

Чи подобається тобі твоя героїня – Таня зі Школи?
В певному сенсі – так, мені подобається Таня. Іноді вона вчиняє неправильно, та спишемо це на її вік. Вона буквально піде по головах, щоб отримати бажане.

Як ти вважаєш – якою має бути сучасна дівчина?
Сором’язливіша. Деякі дівчата реально ведуть все до того, що будуть самі пропонувати хлопцям одружитися. Треба поважати себе. Мати на все свою думку, відстоювати. Вміти комунікувати з людьми.

Чи тебе вже впізнають на вулицях?
Так, дуже часто впізнають. І в 90% чую фразу «це та руда зі школи». Я навіть у соцмережах почала ставити хештег #рудазішколи. Примножилась кількість шанувальників, з’явилось багато фанів. Мої батьки ніяковіли спочатку.

Мене знають підписники, як вічно усміхнену дівчинку, що мотивує. Я дуже переймаюсь над навіть банальними сторіз.

Я не хочу давати поганий приклад. Але у всіх є важкі дні. Буває що ми хворіємо, буває, що спимо по 3-4 години.

Немає ідеального життя, ми всі плачемо дома в подушку. Але я хочу, щоб заходячи на мою сторінку, люди посміхались.

Як склалися стосунки з іншими акторами серіалу? З ким спілкуєшся найбільше?
Насправді ми всі дружимо, ще з першого дня. З Лізою, коли були сцени бійок, потім хвилин 5 обіймалися.

На знімальному майданчику мі всі спілкуємось, розповідаємо один одному новини, жартуємо. Дружимо і поза Школою. Часто зустрічаємось, ночуємо одна в одної.

Чи є в тебе зараз коханий?
У мене щодня якісь репетиції, зйомки, записи пісень, щодня кастинги, заняття у спортзалі, заняття з вокалу та зйомки нового проекту… часу зовсім немає.

Я навіть з батьками бачуся, в кращому випадку, двічі на місяць, а про стосунки й мови немає. Якщо вони й починаються, то одразу завершуються, оскільки мій тісний графік приводить до сварок та непорозумінь.

Друзі кажуть, що я кар’єристка – так і є. Я хочу реалізувати себе, а стосунки будуть згодом. Хоча інколи замислююсь, що хочеться тепла, щоб мене просто обійняли і вся втома пішла…

Може, я і готова до нових стосунків. Але поки я сконцентрована на роботі, на музиці, а далі – подивимось.

На фото: актриса Ольга Шевченко

Які хлопці тобі подобаються?
Для мене одним із важливіших критеріїв є відповідальність і надійність. Для мене важливою є впевненість у стосунках, адже в них є сенс. Важливе почуття гумору в хлопця, адже я дуже люблю побіситися, погратися. Люблю, щоб хлопець був легкий на підйом.

В попередніх відносинах хлопець мав мету здійснити мої мрії) І якось о першій ночі ми домовились зустрітися на Хрещатику. Настрою взагалі не було. Він спитав «куди їдемо?» і я відповіла «їдемо».

Я помітила, що ми виїхали за Київ, а на ранок ми приїхали на два дні в моє улюблене місто – Львів. Через кілька тижнів, десь приблизно о 8 вечора, він набрав мене и сказав, щоб я збирала речі на 4 дні і не забула закордонний паспорт, і що вночі він заїде.

На той момент я ніколи не була за кордоном (окрім Білорусі) і моя найзаповітніша мрія була – політати на літаку. Якось я знімалась в кліпі в музеї авіації і, побачивши літаки так близько, почала плакати.

В решті решт ми полетіли в місто моєї мрії – Прагу. І цю подорож я не забуду ніколи. В ці дні я була щаслива…

І хоч зараз ми не разом, я щиро бажаю йому щастя і щоб все у нього було добре. І я дуже вдячна за емоції, які він мені дарував, а тепер – нова сторінка життя.

Ти дуже яскрава дівчина. Це твій натуральний колір волосся?
Дякую! Це питання мені задають кожен день. З народження я брюнетка, але з 18 років почала експериментувати. Було і рожеве, і фіолетове, і червоне волосся, але зупинилась на рудому кольорі. Це мій колір.

Як ти доглядаєш за собою? Щоденні б’юті ритуали? Чи виходиш з дому без мейкапу?
Очищення – головний ритуал. А взагалі, раз на тиждень я намагаюсь виділити день SPA для волосся, обличчя і тіла: роблю маски, пілінг  і т.д.

Я ніколи не лягаю спати з косметикою, і, по можливості, заходячи додому, одразу знімаю макіяж, наношу зволожуючий крем, роблю масаж обличчя.
Раніше я ніколи не виходила з дому без макіяжу, а за останній рік з’явились люди, які переконали мене в тому, що я гарна і без косметики. І я змогла повірити в це

Де купуєш одяг? Який стиль любиш?
Мені дуже подобаються наші дизайнери, тому часто купляю щось у магазині Всі свої. В моєму гардеробі домінують однотонні гольфи різних кольорів. Але також дуже люблю одягати різні світшоти великих розмірів.

Є декілька джинсів, які є базовими в моєму гардеробі. Щодо суконь, то взагалі я ніколи їх не носила, тільки на виступи різні та конкурси. Те ж саме скажу про підбори. Але вже цього літа я часто почала одягати сукні, спідниці – і ставати такою дівчинкою-дівчинкою, як і моя Таня.

Як слідкуєш за фігурою?
Я завжди займалась спортом і танцями. Художня гімнастика, хіп-хоп, бальні танці. Постійно зал.

Ще з 15 років кожен день на ніч і зранку я робила комплекс вправ. Зараз в мене є абонемент в тренажерний зал з басейном і абонемент на стретчінг. Та звичка робити вправи залишилась.

Нещодавно ти виклала в інстаграм сміливі фото без мейкапу та ще й у білизні. У тебе зовсім немає комплексів?
Навпаки, там є підпис, що у всіх є свої комплекси і з ними треба боротися, або полюбити.
Немає ідеальних людей. Але це й круто, адже в кожного – своя індивідуальність.

На фото: актриса Ольга Шевченко

Чи стикалася ти у своєму житті з агресією, булінгом?

В дитинстві один хлопчик постійно говорив, що я потвора. В молодшій школі я нормально вчилась і любила школу, обожнювала наш дружній клас, але все це було до 7 класу.

Потім багато дітей пішли до ліцею, в інші школи, і наш клас об’єднався з іншим. Я почала часто їздити по конкурсах, запрошували на зйомки, фестивалі.

В наступних класах я часто була жертвою булінгу як з боку учнів, так і викладачів. Почала тікати зі школи, часто закривалась у підсобці, або туалеті і пакала. Потім нам знов змінили клас, далі ліцей. Вигадувала нові і нові причини, щоб не йти туди…

І це настільки відклалось в мене в голові, що навіть зараз я складно реагую на компліменти. А до 18 років взагалі боялась і була впевнена, що це сарказм.
Завдяки співпраці з різними фотографами, завдяки підписникам і людям, які почали мене оточувати, я почала вірити не тільки в те, що в мене є талант і потенціал, що це має побачити світ, а і в те, що я гарна.

До 18 років, десь з 14, я на вулицю без косметики навіть за хлібом не виходила, серйозно. А зараз, навіть фотосесія така смілива була))

Хтось тобі допомагає створювати стиль? Хто чи що тебе надихає?
Стиль я створюю сама. Мій друг якось назвав мій стиль «Американська принцеса Діснею в Парижі». І я абсолютно згідна з цим описом.

Я постійно дивлюсь покази, новинки моди. І насправді дуже люблю наших дизайнерів. А з людей, які мене надихають, я би відмітила блогера Машу Тимошенко, Мary Leest, Gigi Hadid.

Чи з’явиться твоя героїня у продовженні другого сезону, яке 1+1 покаже вже цієї весни?  
У продовженні другого сезону Школи моя героїня буде дуже часто з’являтися перед глядачами. Вона і надалі буде зберігати образ Рудої бестії і вигризати собі місце під сонцем. Буде дуже багато цікавих подій. Впевнена, глядачі будуть просто шоковані!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу Школа народила донечку

Новини по темі