Ольга Сумська озвучила героїню у новому серіалі Величне століття. Нова володарка

24 вересня о 17:10 на 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу.

Поділитися:

24 вересня о 17:10 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра турецького серіалу Величне століття. Нова володарка, сюжет якого розгортається навколо нового володаря Османської імперії Ахмеда І, нащадка легендарної Роксолани й султана Сулеймана, та грецької красуні Анастасії, яка згодом носитиме ім’я Кесем. Юний падишах має повернути втрачену силу держави, встановити свої закони і правила всупереч могутності рідної бабусі Сафіє-султан, яка прибрала до рук владу над імперією. Піклуючись лише про своє багатство, Сафіє привела Османщину до занепаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Величне століття. Нова володарка»: топ красенів нового турецького серіалу

Владну валіде-султан зіграла відома турецька акторка і співачка Хюлья Авшар. Роль небезпечної і мудрої Сафіє їй ідеально пасує, адже в житті Авшар теж має непростий характер. Запрошуючи акторку на зйомки, продюсери мали виконати всі її умови: в гримерці поставити масажне крісло, регулярно приносити свіжі фрукти й мінеральну воду певної марки, яку п'ють Джастін Тімберлейк, Мадонна, Ріанна і Бейонсе.

У «Новій володарці» валіде заговорить голосом української Роксолани Ольги Сумської.  

«Мій тато завжди радив шукати в ролі характер, — говорить Ольга Сумська — Сафіє-султан володіє колосальною енергетикою, вона не говорить зайвих слів і одним поглядом зелених очей змушує скоритись їй».

Ольгу Сумську захопили масштаби серіалу «Нова володарка», оздоблення палацу та гра й образи акторів. Акторка зізнається, що через 20 хвилин перегляду вона повністю входить в образ валіде і занурюється в атмосферу епохи Османської імперії. «Я насолоджуюсь грою Хюльї Авшар та її унікальною зовнішністю», — додала зірка.

 Нагадаємо, що прем’єра серіалу Величне століття. Нова володарка відбудеться 24 вересня о 17:10  на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про виконавицю головної ролі у серіалі Величне століття Анастасію Тсілімпоу