Ольга Сумська: «За будь-яких обставин потрібно займати позицію зятя»

Відома українська акторка розповіла секрет сімейного щастя.

Поділитися:

Як знімали інтимну сцену з Володимиром Горянським та Ольгою СумськоюТелеканал 1+1 презентував лінійку найоптимістичніших серіалів, які нікому не дадуть сумувати осінніми вечорами.

Сезон комедій стартує вже в понеділок, 10 жовтня, о 21:00 з серіалу «Найкращий» тиждень мого життя». Комедійний серіал розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, що можуть статися з молодятами напередодні весілля.

Роль нареченого дісталася молодому актору Костянтину Октябрському. Батьків нареченої Ольги (в яку перевтілилася актриса Катерина Вострикова) зіграли українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський.

Це не зять, а просто нещастя! За що б він не брався, все виходить навпаки, – розповідає незадоволений «тесть» Горянський.

Акторка Ольга Сумська, яка має двох доньок, статусу тещі в реальному житті поки немає, тож зйомки в серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» стали для неї своєрідною репетицією.

Я вже загартована, знаю всі недоліки і переваги. Знаю, що за будь-яких обставин потрібно займати позицію зятя. Варто його підтримувати, тоді в родині все буде гаразд.

Як Костянтину Октябрському вдалося задобрити свою «тещу» по серіалу після його грандіозних провалів та витівок, дізнавайтеся вже завтра, 10 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1.