Ольгу Фреймут і співачку Pink об'єднали спільні цілі

Що спільного у Ольги Фреймут і співачки Pink
1plus1.ua

Зірка телеканалу 1+1 долучилася до кампанії Організації Об'єднаних Націй.

Поділитися:

Ведуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут підтримала кампанію ООН Цілі Сталого Розвитку.

На Саміті ООН у Нью-Йорку визначили 17 основних цілей, яких варто досягти до 2030 року. Задачі охоплювали всі аспекти соціально-економічного розвитку, екологічної та енергетичної безпеки, глобального партнерства для розвитку.

Відома телеведуча Ольга ФреймутНа зйомках нового проекту Ользі Фреймут довелося ризикувати життям також долучилася до ініціативи, обравши 11 ціль, а саме сталий розвиток міст. Фреймут розповідає, що їй хотілося довше побути в дикреті, однак професія дуже тягне за руку.

Уже в листопаді на телеканалі 1+1 Україна побачить «Новий інспектор Фреймут. Міста», де Ольге Фреймут продемонструє всій країні результати ретельних перевірок українських міст.

Мої агенти півроку вивчали, підглядали, спокушали на совість, перевіряли на чистоту еліту міст, сфери медицини, освіти, безпеки та харчування. Ось чому ініціатива ООН на підтримку 17-ти Цілей сталого розвитку стала співзвучною моїй роботі.

Ольга Фреймут опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію на підтримку 11-ої цілі. До речі, співачка Pink також обрала ту ж ціль ООН.

Дивіться прем’єру проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» вже 1 листопада о 22:00 на телеканалі 1+1.