Ольгу Фреймут побили під час інспекції в Хмельницькому (відео)

За словами ведучої, ця інспекція була на межі життя і смерті.

Поділитися:

Під час зйомок проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» у Хмельницькому ведучу 1+1 вдарив директор м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо», на який неодноразова скаржилися місцеві жителі. 

За словами Ольги Фреймут, ця інспекція була найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони. 

Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася бійка, – каже Ольга Фреймут.

Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині. Мати двох дітей Ольга Фреймут зазначає, що грубі дії та жорстока поведінка директора «Проскурів М’ясо» лише підтверджує правдивість нарікань місцевих жителів.

Такого жаху морального і фізичного ми з командою за всі сезони ще не переживали. Це була інспекція на межі життя і смерті, – сказала Ольга Фреймут.

Незважаючи на біль, Ольга Фреймут продовжила інспекцію і була шокована антисанітарією та нелюдськими умовами праці. Не витримавши того, в яких умовах утримують тварин, ведуча розплакалася.

Коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент закляклися. Свиней не просто вбивають, а катують, – каже Ольга Фреймут.

Зауважимо, що свинину та яловичину «Проскурів М’ясо» постачають в школи та дитячі садочки міста. Команда інспектора Фреймут відправила продукцію м’ясокомбінату на перевірку.

Експертиза показала, що в м'ясі виявлені бактерії групи кишкової палички, а кількість небезпечних інфекцій перевищує норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників

За стандартами, перед забоєм свині мають утримуватися в чистих приміщеннях та поливатися теплим душем для заспокоєння. Збудження тварин, стресові ситуації істотно впливають на якість м’яса.

Забруднена шкіра тварин – основне джерело зараження м’яса мікробами, – йдеться в стандарті.

За антисанітарію, жорстоке ставлення до тварин м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо» отримав чорну табличку «Ганьба міста».

Нагадаємо, що нещодавно чернівецька медсестра ледве не зірвала інспекцію Фреймут.