Осадча відвідала жінку, у якої почалися перейми під час виступу Сердючки

Катерина Осадча відвідала жінку, в якої почалися перейми під хіт Сердючки | 1+1
Фото: instagram/kosadcha

І пригадала, як це – тримати на руках новонародженого.

Поділитися:

Нещодавно в київському Палаці «Україна» відбувся вибуховий концерт «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою». Вже традиційно українські зірки подарували фанам хіти, які невдовзі лунатимуть звідусіль.

Так, після творчої паузи, новий трек презентувала й екстравагантна Вєрка Сердючка. Шанувальники довго чекали на її повернення, тому зал не стримувався – під Make It Rain Champagne відривалися усі. Ба більше, декого нестримні ритми спонукали з’явитися на світ…

Фото: Прес-служба «Світського життя»

Тоді Тетяна була на 8 місяці вагітності, втім, навіть не здогадувалася, що її крихітка вирішить народитися саме під час «дискотеки» від Сердючки. Квиток жінці подарували подруги – мовляв, щоб розважилася перед декретом. І їй це вдалося! Малеча дозволила мамі дослухати виступи улюблених артистів, але під час останнього треку натякнула – час їхати прямцем до пологового.

Про те, що на «Вечорі прем’єр…» в однієї з глядачок почалися перейми, Катерина Осадча дізналася на другий день після музичної події. Про це їй розповіли адміністратори, які за лаштунками допомагали Тетяні та разом з нею чекали швидку. Згодом жінку почали шукати по всіх лікарнях, а коли знайшли, Катерина Осадча зустріла породіллю і новонароджену дівчинку на виписці.

Тетяна подякувала Катерині й додала, що вона їхній янгол-охоронець – увесь час, поки мама та дитина були в лікарні, команда «Світського життя» ними опікувалася. До слова, доньку жінка назвала на честь ведучої.

Всі Катерини затяті. Вона точно буде цілеспрямована! – зворушено сказала Осадча.

А коли взяла свою мініатюрну тезку на руки, не змогла стримати захвату. Це й не дивно, адже вона добре пам’ятає, як це – тримати малюка.

Нагадаємо, що побачити найгучніші прем’єри хітів ти зможеш 25 грудня на 1+1. Обов’язково увімкни та додивись до кінця – можливо, під час концерту твоє життя також кардинально зміниться!

І, звісно, переглядай повне відео цієї милої історії:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: