Остапчук заінтригував фото зі зйомок найспокусливішого реаліті 1+1

Володимир Остапчук показав фото зі зйомок Короля десертів

Ведучий поділився світлиною у своєму Instagram.

Поділитися:

Телеканал 1+1 почав роботу над новим реаліті Король десертів, у якому найталановитіші кондитери України змагатимуться у створенні кулінарних шедеврів. Ведучим шоу став Інспектор Володимир Остапчук. Сьогодні у своєму Instagram він розмістив перше фото зі зйомок смачного проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук зворушливо привітав доньку з днем народження (фото)

Найспокусливіша прем'єра сезону... Скоро на 1+1, - підписав світлину ведучий. 

Нагадаємо, що у новому реаліті кулінари проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Обирати найкращого кондитера України будуть професійні судді, імена яких поки що тримаються у таємниці. 

5 найпопулярніших десертів у світі, які легко приготувати вдома

Володимир Остапчук, який захопився кулінарією після народження другої дитини, сина Евана-Олександра, наразі допомагає дружині на кухні, а приготування страв вже стало його новою пристрастю.

«У моїй родині, як і в будь-якій українській сім’ї, завжди було так: “Як тато сказав, так по-маминому і буде". Так було до народження Остапчука-молодшого кілька місяців тому, доки я не відкрив у собі ще одну любов і хобі - кулінарію. Ви б бачили, які я навчився робити пенкейки і десерти. Мммммм. Звичайно ж під чуйним керівництвом дружини і 5-річної доньки Емілії. Взагалі, як людина, яка вперше обпекла пальці й спалила не один корж, можу сказати, що кухня - це більш ніж місце приготування їжі, на кухнях розказують найбільші секрети, шепочуться і зізнаються в почуттях. І як же приємно, що кухня стане новою сценою для мене, як ведучого. Не можу розкрити всього, але точно скажу: вас чекають емоції, пристрасті і гумор. Хоча насправді, це всього лише наша велика кухня, куди ми запросимо мільйони українців», - розповів ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор Володимир Остапчук похрестив маленького сина (фото)