Падалко про дружбу з Таран: «Ми доповнюємо одна одну»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Падалко про дружбу з Таран: Ми доповнюємо одна одну

Зірки телеканалу 1+1 Лідія Таран та Марічка Падалко доводять, що жіноча дружба існує.

Поділитися:

Ровесники України: якими Таран, Вітвіцька і Падалко були у 25 (архівні фото)Ведучі ТСН Лідія Таран і Марічка Падалко переконані в тому, що жіноча дружба існує. Зірки телеканалу 1+1 стверджують, що вже впродовж десяти років вони ідеально доповнюють одна одну. Раніше дівчат об'єднувала пристасть до футболу, а тепер - любов до дітей.

З роками їхні дружні стосунки перетворилися на кумовські. Ліда - хрещена мати старшого сина Марічки - Міши, а Єгор Соболєв (чоловік Марічки) -  хрещений Висилини, доньки Ліди. Про спорідненість душ і схожість своїх телевізійних доль подруги розповіли у інтерв'ю виданню Телескоп.

Ми в різний час проходимо одні й ті ж стадії ефірного зростання. Спочатку спортивні новини. Потім, коли я перейшла на 1+1, ми почергово вели програму Сніданок, - розповіла Лідія Таран.

Падалко зізналася, що захоплюється своєю подругою і ніколи не забуде, як вона допомагала їй влаштовувати особисте життя.

На перше побачення із моїм майбутнім чоловіком вирушила… Ліда, - зізналася Марічка.

Річ у тім, що Марічка та Єгор мали один одного дуже сильні почуття, але телезірка ще не готова була з ним зустрітися, тому подруга допомагала налагоджувати стосунки. Перевірку її майбутній чоловік пройшов гідно.

Читайте також, про що мріяли та якими були ведучі ТСН, коли їм було 25 років

Новини по темі