Палітра осені: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Модні кольори осені 2018
@daphnemodeandthecity

Актуальні варіанти комбінування кольорів для яскравого осіннього луку.

Поділитися:

Восени 2018-го кожній дівчині кортить створити вдалий оригінальний лук, що дихатиме свіжістю й заряджатиме позитивом. Яка палітра у моді цієї осені, та які кольорові поєднання вважаються найбільш актуальними - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

ОРАНЖ + НЕБЕСНИЙ 

Ніжний блакитний відтінок гармонійно поєднується з сонячним помаранчем. Оберіть оранжеві брюки oversize та ніжний блакитний топ - і ви безсумнівно будете у тренді. 

Фото: instagram.com/dianagloster

Фото: instagram.com/tina_sizonova

НАСИЧЕНИЙ PINK + СПОКУСЛИВИЙ ЧЕРВОНИЙ 

Зухвалий мікс кольорів рожевий + червоний ввів у моду видатний французький модельєр Ів Сен-Лоран, а цьогоріч поєднання стало одним з головних трендів. Обираючи одяг таких відтінків, комбінуйте образ таким чином, аби світліший колір був ближчим до обличчя. 

Фото: instagram.com/tina_sizonova

Фото: instagram.com/gilochka

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

УЛЬТРАФІОЛЕТ + ЯСКРАВИЙ ЖОВТИЙ 

Це поєднання відтінків точно обере смілива та впевнена у собі жінка. Якщо ви все ж не наважуєтесь на такий експеримент, доповніть свій образ яскравим аксесуаром - неонова сумка, фіолетові шкарпетки, лавандові човники тощо.

ПУДРОВИЙ + СВІТЛО-СІРИЙ 

Рожевий та сірий - ідеальне поєднання для романтичних натур. Особливо актуальною ця комбінація є у спортивному та кежуал стилях. Оберіть сірі скінні або бойфренди та ніжно-рожевий світшот і вирушайте на веселу прогулянку.

СМАРАГДОВИЙ + МАРСАЛА 

Такий тип поєднання кольорів більш характерний для прохолодної або дощової погоди. Відтінок марсала уособлює жіночність та елегантність, а смарагдовий додає образу розкішності та витонченості. 

Фото: instagram.com/gilochka

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як освіжити образ за 5 хвилин