Переможниця проекту Модель XL показала фото зі зйомки обкладинки Elle в Парижі

Переможниця проекту Модель XL показала фото зі зйомки обкладинки Elle в Парижі
1plus1.ua

Андре Тан створив сорок унікальних образів для пишної красуні.

Поділитися:

Переможниця другого сезону проекту Модель XL телеканалу 1+1 Наталка Петрик на своїй сторінці в інстаграм опублікувала фото з бекстейджу зйомки обкладинки журналу Elle в Парижі. На знімках дівчина була одягнута  в жіночні образи із нової колекції Андре Тана – А.Tan+.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Natalia Petryk (@nataliapetryk)

Для того, щоб організувати фотозйомку на даху паризьких будинків, команді проекту довелося бронювати місце за три місяці, а Андре Тан створив сорок унікальних образів для пишної красуні.

Переможниця поділилася враженнями від подорожі до столиці світової моди та своєї першої зйомки для обкладинки глянцю:

«Я летіла в Париж разом із суддею проекту Модель XL та неймовірним українським дизайнером Андре Таном саме на тиждень моди, який проходив у той час в столиці світової моди. Разом з ним я відвідала покази найкрутіших світових дизайнерів. Після того, як ми надихнулися цією красою, вирушили на зйомку. Я чомусь уявляла, що для зйомки обкладинки глянцевого журналу на майданчику має зібратися сила-силенна людей. Але коли піднялася на дах паризького будинку, з якого відкривався неймовірний краєвид на місто та Ейфелеву вежу, побачила, що на мене очікує не так багато людей, як я думала. Але під час роботи була вражена, як учасники процесу заповнили собою увесь простір, адже на нашій зйомці зібралися неймовірні професіонали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL роздягнулася для фотосесії

Зі мною навіть працював стиліст, який створював образи для Бейонсе та Міли Йовович!, - зізналася Наталка.

Варто зазначити, що новий номер глянцевого журналу Elle, на обкладинці якого буде фото переможниці другого сезону проекту Модель XL телеканалу 1+1, вже незабаром буде доступний для продажу.

Фото: @nataliapetryk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як качати сідниці жінкам plus-size: Вчимося у відомої моделі

Нагадаємо, поїздка у столицю моди Париж та обкладинка глянцевого журналу Elle стали головними призами другого сезону проекту Модель XL телеканалу 1+1, за який змагалися пишні красуні протягом кількох місяців. Судді проекту Тетяна Мацкевич, Катерина Осадча, Богдан Юсипчук та Андре Тан ретельно обирали переможницю серед сотень охочих, які прийшли на кастинг, щоб зруйнувати уявлення українців про красу.