Перша леді Марина Порошенко зізналась, чому чекає фінал «Голос.Діти-3» (відеозвернення)

Дружина Президента України розповіла про своїх фаворитів на проекті.

Поділитися:

Дружина Президента України Марина Порошенко записала відеозвернення, в якому підтримала фіналістів вокального проекту телеканалу «1+1» «Голос. Діти-3» та розповіла про свою прихильність до проекту.

Я з великим задоволенням хочу привітати фіналістів третього сезону вокального шоу «Голос.Діти-3». Останні півроку я уважно слідкувала за надзвичайно емоційними вокальними боями та разом зі всією Україною вболівала за свої фаворитів, - прокоментувала Марина Анатоліївна Порошенко. 

Виявляється, перша леді має улюбленців у проекті «Голос.Діти-3», але їх імена глядачі телеканалу «1+1» довідаються лише у фіналі проекту, який відбудеться цієї неділі, 4 грудня, о 21:00 у прямому ефірі.

Нагадаємо, фіналістами «Голос.Діти-3» стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування, адже на даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних. Переможець отримає звання Найкращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів.