Перше кохання DZIDZIO і залицяння Винника: 1+1 покаже Вечір прем’єр з Катериною Осадчою

Коли дивитися Вечір прем’єр з Катериною Осадчою на 1+1

Дивіться неймовірний концерт 28 квітня о 21:00.

Поділитися:

Цієї неділі, 28 квітня о 21:00 канал 1+1 покаже телеверсію грандіозного концерту Вечір прем’єр з Катериною Осадчою від творців Світського життя, який нещодавно відгримів у столичному Палаці Україна. Улюблені зірки мільйонів українців виконали свої культові хіти та представили нові пісні, які вже невдовзі співатиме вся країна.

На сцені музичного шоу з’явились: Олег Винник, NK, DZIDZIO, Оля Полякова, MONATIK, Злата Огнєвіч, KAZKA, Ivan Navi, Тіна Кароль і Бумбокс. Зірки вражали вокалом, вишуканим та епатажним вбранням і танцювальними  постановками. Для них та глядачів концерт перетворився на «Вечір прем’єр, випробувань і зізнань», адже Катя Осадча для кожного виконавця підготувала завдання.

Так, Оля Полякова співала свої хіти у стилі Тіни Кароль, NK та Олега Винника. DZIDZIO просто на сцені грав у «крокодила» разом з Катею Осадчою та гуртом HighUp5, а MONATIK танцював у незвичних для себе стилях із професійною зірковою партнеркою.

Несподівано для всіх після виступу NK на сцені з’явився Олег Винник з букетом квітів для співачки. А сама виконавиця зізналась, чи вийде гурт «Потап і Настя» із творчої паузи. DZIDZIO розповів Каті Осадчій про своє перше кохання та ревнощі конкуренток його обраниці, а з Тіною Кароль ведуча просто під час концерту влаштувала справжні дівочі посиденьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва суконь: Хто спокусливіша — Кароль чи Каменських?

Особливим став виступ гурту KAZKA. Глядачі затамували подих, слухаючи піаніста-віртуоза Євгена Хмару, який одночасно грав на двох інструментах.

Гостями зіркового партеру стали ведучі телеканалу 1+1 Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко, Олексій Душка та Юрій Горбунов, член тренерського штабу національної збірної України з футболу Олександр Шовковський та український модельєр і дизайнер одягу Андре Тан.

Учора, 23 квітня, телеведуча Катя Осадча завітала до студії Сніданку з 1+1, де розповіла цікаві подробиці грандіозного концерту. Дивіться відео:

Як зірки пройшли випробування Каті Осадчої та чим дивували публіку ― 28 квітня о 21:00 у проекті Вечір прем’єр на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поцілунок Осадчої і Горбунова — фото, що розтопить ваше серце