Під час виступу учасниці Голосу країни запалала сцена

Голос країни

Христина Храмова у прямому сенсі запалила сцену Голосу країни.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили перший прямий ефір наймасштабнішого вокального шоу Голос країни-8, у якому вокалісти відчайдушно боролися за вихід у півфінал. Підопічна Джамали Христина Храмова вийшла на сцену з легендарною піснею гурту No Doubt - Don’t Speak. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому син Повалій залишив тріо за крок до півфіналу Голосу країни-8

Під час виступу Христини символічні декорації запалали яскравим полум’ям. Палаючі сходи стали для співачки символом пробитися у житті далі та досягти своєї мрії. Сергій Бабкін, який відмовився від вокалістки під час вокальних боїв, аплодував Христині стоячи. 

«Я знав, що ти володієш магією і можеш підпалити що завгодно. Сьогодні ти це довела і підпалила сходи, а завтра можеш зробити це знову. Потрібно вміти запалювати щодня. В тобі це є, і я пишаюся тобою», - прокоментував виступ Сергій.  

Тренер Христини Джамала пригадала особливу історію з минулого, яку нагадала їй мелодія пісні:

Я вперше закохалася саме під цю пісню, це було в одинадцятому класі. Мені так захотілося потанцювати під цю пісню, дякую за цю емоцію. 

Нагадуємо, що за рішенням глядачів у півфінал Голосу країни-8 з команди Джамали пройшла Анна Трінчер. А тренер Джамала віддала свій голос за Христину Храмову. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа покинула Голос країни у першому прямому ефірі

Новини по темі