Підопічні MONATIKа заспівали зі своїм тренером на сольному концерті

Команда MONATIKа заспівала зі своїм тренером на його сольному концерті
1plus1.ua

Учасники «Голос. Діти 3» зворушили весь зал проникливим виконанням пісні свого тренера.

Поділитися:

Виступ крихітної підопічної MONATIKа зібрав близько 2 млн переглядівВчора, 19 листопала, в Києві відбувся фінальний сольний концерт MONATIK в рамках всеукраїнського туру «#MONATIK звучит», на якому виступили підопічні тренера з проекту «Голос.Діти 3».

Учасники дитячого талант-шоу, які потрапили в команду MONATIKа, заспівали зі своїм наставником україномовну пісню «Може, вже досить». Виступ зіркового тренера зі своїми підопічними зворушив весь зал.

Я маю мрію жити в країні, в якій ми єдині. В якій щаслива кожна дитина, кожна родина. В якій я можу бути людиною, в якій немає війни і ненависті, – співали учасники «Голос. Діти 3».

Юні вокалісти були одягнені в однакові іменні кофтинки, які їм презентував MONATIK напередодні. Дітям настільки припав до душі подарунок тренера, що вони приходять у них на всі репетиції.

Зі сцени MONATIK розповів, що в цей день його підопічні виступають у повному складі. Усі молоді таланти, які потрапили в команду до зіркового тренера, отримали можливість виступити зі своїм наставником на великій сцені. На концерті заспівали навіть ті, хто покинув проект у першому епізоді «вокальних боїв». 

Як відомо, учасники команди MONATIK дуже здружилися і ведуть постійне листування у спільному чаті в соціальних мережах. За лаштунками проекту діти влаштували теплу зустріч, фотографувалися і обговорювали майбутні «вокальні бої» на «Голос.Діти 3».

З прем'єрою «Голос. Діти 3» стартував Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним шоу «Голос країни 7».

Нагадаємо, що нещодавно 18 підопічних Потапа заспівали зі своїм зірковим тренером на великій сцені.