Андрій Бойко: «Перед своїм виступом я молився разів 25»

Учасник команди MONATIKа розповів про хвилювання перед виходом на головну сцену країни.

Поділитися:

Влад Фенічко розповів про свої почуття до учасниці «Голос. Діти 3»За лаштунками «Голос. Діти 3» Андрій Бойко, учасник команди Монатіка, щиро розповів про атмосферу на шоу та хвилювання під час півфінального відбору.

Юнак зізнався, що протягом виступів інших учасників шоу, його серце стукало несамовито і він ледь не зомлів. На етапі «пісні за життя» Андрій Бойко, якого учасники «Голос. Діти 3» вважають найсильнішим суперником, виконав пісню «Georgia on My Mind».

Я молився. Напевно, я молився 25 разів, – каже хлопець.

Незважаючи на хворобу, Андрій Бойко підкорив усіх зіркових тренерів своїм виступом у півфіналі. Підопічний MONATIKа сподівається, що під час прямого ефіру йому все ж таки вдасться вилікуватися та перемогти в шоу.

Я в шоці! Це була моя дитяча мрія і сьогодні вона збулася! – ділиться враженнями Андрій Бойко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі виступи фіналістів «Голос. Діти 3».

За словами Андрія, за лаштунками шоу «Голос. Діти 3» панує надзвичайно дружня атмосфера.

«Голос. Діти» – це велика школа. Тут кожен має добре серце і це видно. Я познайомився тут з прекрасними людьми! – зізнався Андрій Бойко.

Зауважимо, на етапі «вокальних боїв» Андрій Бойко змагався за місце у півфіналі з Анною Вороновою та Дар'єю Остапук. У виконанні тріо прозвучала пісня Тіни Кароль «Сдаться ты всегда успеешь». 

Нагадаємо, що нещодавно Джамала прокоментувала виступ учасниці «Голос. Діти» з піснею «1944».