Пластичний хірург "Поверніть мені красу" прокоментував обличчя Тома Круза після пластики

Пластичний хірург "Поверніть мені красу" прокоментував обличчя Тома Круза після пластики

Пластичний хірург "Поверніть мені красу" прокоментував нове обличчя Тома Круза

Поділитися:

Що Том круз зробив з обличчям? Користувачі соцмереж змагаються у дотепності, комментуючи пластику голлівудської зірки після церемонії вручення премії BAFTA 2016. Обличчя Тома Круза якщо і усміхалось того вечора, то з великою "натяжкою".

"Мені шкода Тома Круза, - зізнається пластичний хірург Поверніть мені красу Ростіслав Валіхновський. - Він дуже симпатична людина. У свої 50 він виглядав на 40, а може і 35. Зрозуміло, що він для цього докладав зусиль: фізичні навантаження,  дієтологія, спосіб життя. Але зараз він зробив не зовсім правильний крок. Це моя суб'єктивна точка зору. Я проти того, щоб зловживали такими речами, як пластична хірургія. Я проти того, щоб пластична хірургія ставала наркотиком. Це призводить до таких от негативних наслідків". 

Пан Валіхновський неодноразово перетворював на красунь жінок із серйозними проблемами у шоу Поверніть мені красу. А останнім часом активно допомагає бійцям, які були поранені у АТО. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1 онлайн.